Mijn voorraad

Simone Persoonlijk Laat een reactie achter

Nu de zon steeds meer gaat schijnen beginnen bij mij echt de voorjaarskriebels. Dat betekent lekker opruimen in ons huis en dan vooral in de keuken. Nu de voorraad la er zo netjes uitziet wilde ik er graag een foto van maken om te delen! Misschien kan ik jullie bij deze inspireren om ook lekker op te ruimen in je kastjes. Het is even een werkje maar het geeft elke keer weer zoveel voldoening en bovendien is het gelijk weer overzichtelijk welke producten je in huis hebt zodat er niks over het hoofd word gezien. Enige wat ik zelf nog wil veranderen zijn leukere etiketten op de kruidenpotjes, nu is het een beetje van alles wat :)

Wat ik meestal op voorraad heb:

Amandelmeel
Kastanjemeel
Chufameel (sinds kort ontdekt en echt een superfijn product!)
Tapiocameel
Casavemeel
Arrowroot
Cacao
Palmsuiker
Kokosrasp
Kokosmeel
Zonnebloempitten
Pompoenpitten
Amandelschaafsel
Abrikozen (favoriete snack van dreumes en kleuter)
Cashewnoten
Pistachenoten
Paranoten
Walnoten
Gepelde chufa’s (nog een favoriete snack van dreumes en kleuter)
Cacaonibs

voorraad

En niet op de foto maar wel meestal in huis:

Bakbananenmeel (voor het eerst besteld maar komt zeker vaker in huis!)
Paranoten
Walnoten
Pecannoten
Lijnzaad
Gelatinepoeder
Rijst (voor mijn man en oudste zoon)

Kokosolie
Olijfolie
Avocadoolie
Balsamicoazijn
Appelazijn
Vissaus
Notenpasta
Kokosmelk
Kokosroom

Volgens mij heb ik nu zo ongeveer de vaste voorraad behalve dan de kruiden. De kruiden hou je tegoed tot volgende week anders word het wel een heel lang bericht!

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *