Review Yoga Girl

Simone Reviews Laat een reactie achter

Deze keer eens een heel ander boek dan een kookboek. Oké zelfs hier staan enkele recepten in, maar daar draait het boek niet om. Dit boek heb ik voor kerst gekregen en eenmaal begonnen wilde ik het het liefste achter elkaar uitlezen. Voor mij sluit het op dit moment heel erg aan op de manier waarop ik tegen het leven aankijk. Sinds enige tijd heb ik namelijk ook ontdekt wat yoga en vooral meditatie doen voor je lichaam en geest. Juist door tijd te steken in rust nemen, lijkt het alsof je meer op een dag gedaan kan krijgen.

Eet goed en beweeg om de goede redenen. Houd eerst van je lichaam en verander het later (als dat nodig is)

Het boek is geschreven door de Zweedse Rachel Brathen. Rachel is een wereldberoemde yoga-instructrice. Op dit moment woont ze op Aruba, maar ze reist de hele wereld over om workshops, lezingen en yogaretraites te geven. Je kunt haar ook volgen op Instagram: Yoga Girl.

Gezondheid en geluk zijn belangrijk. Niet hoe je billen eruitzien in een spijkerbroek.

In het boek vertelt ze haar verhaal over hoe ze meditatie en yoga ontdekte en wat voor mooie dingen het haar heeft gebracht. Het is mede dankzij de foto’s een heel persoonlijk boek wat mij heel erg aanspreekt. Over de foto’s gesproken Rachel laat vele mooie en indrukwekkende yoga houdingen zien, maar waar ik vooral verliefd op werd waren de prachtige locaties waar ze yoga beoefende.
Naast haar persoonlijke verhaal en de prachtige foto’s staan er verschillende yoga oefeningen (zowel in- als ontspannend) in het boek met duidelijke beschrijving en stap voor stap foto’s. Zo kun je thuis zelf lekker aan de slag gaan om te voelen wat yoga voor jou kan betekenen. Tevens deelt ze vele tips om je lichaam en geest gezond te houden.

Een beetje ijs verpest je leven niet. Een schuldgevoel echter wel.

Als je de foto’s van de inhoud en het register bekijkt krijg je een nog beter beeld van wat je in het boek zult lezen.

Interesse in het boek? Het is onder andere hier te verkrijgen.

yoga girl yoga girl 2 yoga girl 3 yoga girl 4 yoga girl 5

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *