Nationaal schoolontbijt

Simone Persoonlijk Laat een reactie achter

logoVandaag ontbijt mijn oudste zoon op school. Het nationale school ontbijt vind deze week namelijk voor de 13e keer plaats. Persoonlijk ben ik erg blij met het initiatief, want het zorgt ervoor dat steeds meer kinderen gaan ontbijten. De daadwerkelijke producten ben ik iets minder blij mee, maar je merkt wel dat er langzaam dingen veranderen. Dit jaar staan er, naast het brood en de zoetigheid erop, namelijk ook komkommers en mandarijntjes op tafel.

Ook aan de kinderen met een glutenallergie word gedacht door speciale glutenvrije crackers mee te leveren.

schoolontbijt 1schoolontbijt 2

 

Om te zorgen dat mijn zoon lekker mee kan eten met de rest en zich daarna nog de rest van de dag ook fijn blijft voelen neemt hij zelf eigen eten mee. Hierboven zie je de inhoud van zijn trommel. Krentenbol naar recept van Eetpaleo, rijstwafels (opvulling ipv brood), blokjes rauwmelkse kaas, jam, tomaatjes en rauwmelkse kefir. Daarnaast als hij nog trek heeft mag hij natuurlijk ook komkommer of mandarijn eten.

 

image

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *