Review ebook 25 traktaties van fruit + winactie

Simone Reviews 1 Reactie

Mijn oudste zoon is begin volgende week jarig waardoor ik weer op zoek ging naar traktatie ideeën. Ik dacht gelijk aan het leuke traktatieboekje van Annemieke van Eet het beter. Deze heb ik al enige tijd in mijn bezit en nu kwam ik erachter dat ik nog steeds geen review erover heb geschreven! Bij deze lees je dus wat ik ervan vind. De 25 traktaties zijn gemaakt van voornamelijk fruit. Hier en daar gebruikt Annemieke wat extra zoals groente, poffertjes, kaas of drop :) Zelf vind ik dit soort voorbeelden altijd heel handig. Je kan namelijk nooit genoeg inspiratie hebben voor gezonde traktaties. Bij de recepten staat duidelijk geschreven voor welke leeftijd de traktatie geschikt is, welk seizoen het gemaakt kan worden, en geeft Annemieke sterren voor de moeilijkheidsgraad, voorbereiding en de inschatting van de tijd. Wil je alvast weten wat je van het ebook kunt verwachten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Eet het beter, je ontvangt dan gratis een voorproefje van het ebook.

Wil je kans maken op een eigen exemplaar van het ebook? Doe dan mee met de winactie! Dit kan op 2 manieren: Laat hieronder een reactie achter waarom jij kans moet maken op het ebook of volg me op Instagram en reageer daar onder het bericht over de winactie. Wil je dubbel kans maken dan doe je beide ;)

Mijn favorieten

IMG_E4391
Deze cowboys van komkommer want die passen zo leuk bij de andere komkommer traktaties zoals:

Traktatie-komkommer-bloemen-met-aardbei-eethetbeter.nl-2

komkommerbloemen van Annemieke

Superhelden Komkommers

Superhelden Komkommers

3

Komkommer vlinders

ninja appels

ninja turtle appels

Een andere favoriet is onderstaande mummie appel. Iedereen die Annemieke een beetje kent weet dat appels wel behoorlijk favoriet zijn bij haar. Zelf had ik ook een keer een traktatie met appel gemaakt, namelijk ninja turtle appels. Dit was toen de oudste in groep 2 zat ondertussen dus alweer een behoorlijke tijd geleden.IMG_E4392

bekijk ook

Comments 1

  1. Stephanie Kernizan

    Waarom verdien ik het e-book? Omdat mijn oudste zoontje over 4 weken begint op de basisschool en ik wel wat inspiratie kan gebruiken voor de komende jaren:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *