Review: Powermama, goed in balans

Simone Reviews Laat een reactie achter

Doordat ik Nanne al wat langer ken had ik de kans om als eerste aan haar programma Powermama, goed in balans mee te doen. Het kwam voor mij op een bijzonder moment namelijk tijdens de onrustige periode dat mijn ex en ik uit elkaar gingen. Het programma heeft me hierdoor zeker geholpen om weer in mijn eigen kracht te staan. Het was fijn om dat steuntje in de rug te hebben.

Powermama, goed in balans is een online programma waar je een jaar lang toegang tot hebt. Het bestaat uit veel verschillende onderdelen die samen ervoor zorgen dat je een goeie balans gaat vinden fysiek en mentaal. In het 10 weken programma zitten onder andere:

  • Pilateslessen: om fysiek weer sterker te worden en beter in contact te komen met je lichaam. De lessen worden gegeven door Annemieke Wauters en zijn opgenomen op een prachtige locatie namelijk een kathedraal
  • Een prachtig vormgegeven werkboek met oefeningen die je laten nadenken over je leven. Tevens staan er bijzondere dagboekvragen in zodat je elke avond even stil kan staan bij de dag.
  • Elke week staat een ander thema centraal en met de verschillende modules werk je bijvoorbeeld aan energiebalans, perfectionisme, dankbaarheid, stress, slaap en een gezonde hormoonbalans.
  • Online video’s vol tips over de modules
  • 4 interviews met inspirerende vrouwen: Mariska Wimmers, Wendy van Zon, Mirjam van der Zouw en Yvette Visser.
  • Een besloten facebookgroep waar je vragen kunt stellen, tips en ervaringen kunt delen en Nanne plaats hier ook elke week een quote voor de week.

Klinkt het interessant en heb je zin om mee te doen met de volgende ronde? Deze start Vrijdag 14 April. Klik dan hier voor meer informatie.

Op dit moment loopt er een speciale actie: buy one, give one! Dit houdt in dat je het programma koopt voor jezelf en dan hetzelfde programma kado kan doen aan iemand die het heel goed kan gebruiken. Of je spreekt met een vriendin af dat jullie beide de helft betalen en zo krijg je het hele programma voor maar de helft van de prijs! Hoe gaaf is dat.Powermama

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *