Een dag uit het leven van… Mirelle

Simone Een dag uit het leven van... Laat een reactie achter

Mirelle heb ik leren kennen via Instagram. Doordat Mirelle personal trainer is komen er naast foto’s van lekker eten ook leuke oefeningen voorbij. Altijd handig voor inspiratie of niet? Volg Mirelle hier.

Stel je kort voor:

Mijn naam is Mirelle Bosma,  45  jaar, ik heb een zoon van 15 en ik woon samen met mijn vriend ,zijn zoon en mijn zoon in Almelo. Ik werk als fitnessinstructrice, Personal Trainer, groepslesinstructrice en groepslescoördinator bij Sportcentrum Obifit. Ook houdt ik me bezig met gezonde voeding. Ik sta graag in de keuken om mooie gerechtjes te maken waarvan ik dan leuke plaatjes schiet en deze op mijn instagram pagina plaats.

Elke maand komt er een kleine flyer uit met mijn receptjes en eigen foto’s en die word uitgedeeld op de sportschool. In mijn vrije tijd vind ik het heel gezellig om uit eten te gaan met mijn vriend of samen met onze kinderen,  lekker een bioscoopje pakken met mijn vriendinnen vind ik ook heel leuk! Leuke tripjes maken en op vakantie naar de zon maak je me ook heel blij mee.flyers

Wat is je wekelijkse boodschappenbudget?

Mijn wekelijkse boodschappenbudget wisselt per week.  Tussen de € 80,- en € 100,- ongeveer. Dit ligt er ook aan wie er allemaal thuis eten en welke gerechten ik maak.  Bij het boodschappen doen let ik wel op de prijzen en bij welke supermarkt er leuke aanbiedingen zijn. De Albert Heijn vind ik erg fijn om boodschappen te doen want daar is een zeer uitgebreid assortiment. Voor speciale dingen ga ik naar de Toko of de Turkse winkel.

Maak je wekelijks een weekplanning?

Meestal ga ik op vrijdag boodschappen doen voor een aantal dagen. Hierbij houdt ik rekening met evt. receptjes die ik van plan ben om te maken.  Ik maak dan een planning voor 3 á 4 dagen wat betreft gerechten. Tussendoor moet ik nog wel naar de winkel om de verse producten zoals groente, fruit, vlees enz aan te vullen.

Volg je een bepaald dieet of heb je een bepaalde lifestyle?

Ik volg geen dieet, ik probeer wel zo gezond mogelijk te eten. Verse producten, geen pakjes of kant en klaar. Hier voel ik mij goed bij. Ik ben wel een echte zoetekauw en haal de zoetigheid uit bv banaan, dadels, kokos. Ik heb 6 eetmomenten op een dag, hierbij probeer ik elke ochtend een ander ontbijtje te nemen en om de 2 uur te eten.

Ook neem ik veel eiwitten in de vorm van kwark en griekse yoghurt omdat ik 5 x in de week sport (lesgeef) en daarbij veel verbrand.

Tussendoor drink ik veel  water, groene thee en verse muntthee. En af en toe lekker genieten van iets ongezonds doe ik zeker ook wel hoor

Beschrijf een dag naar keuze alles wat je het gegeten en gedronken:

9:00 uur Omdat ik op woensdagochtend lekker vrij ben heb ik altijd tijd om een iets uitgebreider ontbijtje te maken.

Sunny Side Up Bowl ( gepofte boekweit, 1 sinaasappel, 1 mandarijn, gedroogde abrikozen, noten, cacaonibs en griekse yoghurt)  + 1 speltboterham met 30+ kaas en 1 kop rooibostheeontbijt

11:45 uur Vanmiddag heb ik cursus dus ik neem nog een snel een tussendoortje

Een speltcracker met pindakaas een halve banaan, cacaonibs en een beetje kokos en een glas water

12:30 uur een kop groene thee

14:30 uur 2 bruine boterhammen met 30+ kaas + een gekookt ei en een glas groene thee

17:15 uur Meestal eet ik op woensdag rond 16:00 uur en dat is dan vaak pasta omdat ik s’avonds les moet geven, vandaag was ik druk met het bakken van een cake dus ik at iets later..

Pasta met champignons, prei,rode ui, wat geraspte kaas en een glas gekookt waterpasta

20:15 uur Een eiwit reep na het lesgeven Een kop groene thee

22:00 uur Een stuk sinaasappel cake van Oh My Pie die ik deze dag had gemaakt omdat ik toch altijd nog trek heb als ik s’avonds les heb gegeven.cake

Mijn instagram :  mirel_persoonlijke_training

mirelle

 

Bewaren

Bewaren

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *