Een dag uit het leven van… Sofie

Simone Een dag uit het leven van... Laat een reactie achter

Het is vandaag de beurt aan Sofie van MamaABC Voor wie haar nog niet kent deze indrukwekkende jonge vrouw is moeder van 5 kinderen. Ik heb echt diep respect voor haar, zelf heb ik mijn handen vol aan de drie van mij :) Naast haar drukke leven als moeder lukt het haar ook nog eens om leuke en interessante berichten te bloggen. Neem dus zeker ook een kijkje op haar site! Voor nu lees wat een drukke moeder eet gedurende een dag:

Stel je kort voor:

Ik ben Sofie, prille dertiger en 10 jaar gehuwd. We hebben 5 jonge kinderen en ik ben thuisblijf mama. Ik blog op mama ABC dat doe ik heel erg veel en hou van lezen en een heerlijk lang warm schuimbad.
De kinderen zijn tussen de 7 jaar en de 1 jaar oud, 3 jongens en 2 meisjes.

Wat is je wekelijkse boodschappenbudget?

We stellen geen budget op maar meestal zitten we per maand rond de 750 euro.

Maak je wekelijks een weekplanning?

Nee, ik heb dat een aantal jaren gedaan en ik vond het wel fijn. Dat zorgde ervoor dat we meer afwisseling hadden. Ik zou het eens opnieuw moeten proberen!

Hoe vaak doe je boodschappen?

Wij doen wekelijkse boodschappen en hier en daar haal ik tijdens de week nog enkele zaken bij maar op zich hoeft dat niet. Dat zijn meer impulsaankopen.

Volg je een bepaald dieet (vanwege allergie/intolerantie) of heb je een bepaalde lifestyle?

Geen bepaald dieet al heb ik een tijd geprobeerd om opnieuw te leven volgens the green happiness omdat ik wil afvallen en gezonder leven maar dat is niet meer gelukt. Nu moet ik van mezelf opnieuw alles bijhouden via weight watchers.

Beschrijf een dag naar keuze alles wat je het gegeten en gedronken:

7u30 een kom havermout met een appel in stukjes en kanaal erdoor
11u00 een banaan en een stukje pure chocolade
12u30 een wokpan gevuld met champignons, ananas, mais en een overschotje rijst
16u00 veel te veel chocolade
18u15 puree met chipolatta en worteltjes
21u00 medjoul dadels opgevuld met notenpasta

Mijn blog:

Mijn blog is MamaABC
1 Fotocredits: Tine Schoemaker

2

Bewaren

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *