Een dag uit het leven van… Susan

Simone Een dag uit het leven van... Laat een reactie achter

Vandaag is het de beurt aan Susan van Mesa Verde Blog! Ik vind het echt een eer dat ze mee wilde doen. Ik lees namelijk altijd heel graag haar blog en daarnaast vind ik haar gewoon een heel inspirerende vrouw :) Susan eet voor het grootste gedeelte van de tijd Paleo, maar weet goed hoe ze af en toe een uitzondering kan maken. Zelf heb ik daar af en toe nog moeite mee vandaar dat het fijn is om af en toe mee te kijken hoe iemand anders dat doet.

Stel je kort voor: 

Ik ben Susan Dullink, 27 jaar, woon samen met mijn vriend Peter in Amersfoort en ben zzp’er. Op mijn blog Mesa Verde blog schrijf ik over simpeler en bewuster leven en ik doe daarnaast freelance klussen op het gebied van online marketing. Ik doe redelijk fanatiek aan CrossFit en ben dol op reizen, zelfhulpboeken en chocola.

Wat is je wekelijkse boodschappenbudget?

Het verschilt per week, maar gemiddeld is het zo’n 90 euro voor twee personen. Sommige dingen, zoals vlees, kopen we groter in, dus dan valt het duurder uit. Maar dat is gelukkig niet zo vaak.

Maak je wekelijks een weekplanning? 

Ja, in het weekend plan ik wat ik de week erop ga koken. Al kan dat nog wel eens veranderen in de week zelf hoor!

Hoe vaak doe je boodschappen? 

Ik denk gemiddeld zo’n 3 keer per week, meestal voor een paar dagen vooruit. Ik koop niet alles bij één winkel. Ik ga voor groenten en fruit vaak naar de markt, ik ga graag naar de toko en koop een aantal dingen bij de natuurwinkel of Albert Heijn. En via internet bestel ik pakketten met grasgevoerd vlees en supplementen.

Volg je een bepaald dieet (vanwege allergie/intolerantie) of heb je een bepaalde lifestyle?

Mijn basis is Paleo en ik eet zoveel mogelijk gluten- en lactosevrij. Ik heb al snel last van mijn darmen en ik merk dat dit goed voor mij werkt. Maar ik ben niet heel strikt hoor, ik heb een goede balans gevonden voor mezelf.

Beschrijf een dag naar keuze alles wat je het gegeten en gedronken.

Maandag 20 februari

08:30 – ontbijt: smoothiebowl met avocado, banaan, kokosmelk, collageenpoeder en cacaopoeder met wat havergranola erop, met een glas water en supplementen (visolie, vitamine D, zink)

10:00 – kop chicorei koffie met een scheut amandelmelk en daarbij een medjoul dadel

11:00 – twee koppen groene thee

13:00 – lunch: geroosterde knolselderij, zoete aardappel, courgette en ui (left-overs van de vorige avond) met stukjes gebakken thempeh gemarineerd in tamari, met een glas zelfgemaakte kombucha

15:30 – een kop gember thee en twee rijstwafels met zonnebloempasta

18:30 – een restje tempeh met bietjes, witlof en cranberries uit de oven

20:00 – een kop rooibos thee en een stukje pure chocolade

Mijn blog:

Mesa Verde blog

Susan2

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *