Ridiculously good Cruesli

Simone Recepten 1 Reactie

Gisteren liet ik een cruesli versie met gedroogde aardbeien zien vandaag is een chocoladeversie aan de beurt. Natuurlijk kun je ook nog een heleboel andere versies maken. Gebruik je fantasie en stop jouw favoriete ingrediënten in de cruesli!

Bij dit recept gebruikte ik de nieuwste smaak van de Ridiculously Good Chocolates namelijk Jolly Ginger & Apricot. Een bijzondere smaakcombinatie zoet met een beetje pit! Met dit recept heb ik alle drie de smaken in een eigen recept toegepast. Klik op de foto’s hieronder als je naar 1 van de andere recepten wilt:

Ridiculously Good (no)Cheesecake - Creamy Coconut

Ridiculously Good (no)Cheesecake – Creamy Coconut

Kruidnoten trifle met chocolade - Rich Almond & Date

Kruidnoten trifle met chocolade – Rich Almond & Date

Ingrediënten

250 gram chufa’s (een nacht geweekt in water)
125 gram zonnebloempitten
75 gram kokosrasp
100 ml kokosolie
1 el ahornsiroop
1 tl vanillepoeder
1/2 tl zeezout
Later toevoegen:
Ridiculously Good Chocolates in de smaak Jolly Ginger & Apricot

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 150 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Giet het water van de chufa’s af. Stop ze samen met de zonnebloempitten in de keukenmachine en pulseer ze iets fijner. Smelt de kokosolie en meng dan alle ingrediënten behalve de chocolates goed door elkaar. Verspreid over de bakplaat. Plaats de bakplaat in de voorverwarmde oven en bak de cruesli voor ongeveer 25 min. of tot het mooi bruin gekleurd is. Laat het hierna goed afkoelen zodat de cruesli knapperig word. Snijd de chocolates in stukjes en meng deze door de cruesli. Bewaren doe je het beste in een afgesloten pot, maar waarschijnlijk is die snel leeg ;)

1 2 3 4

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

bekijk ook

Comments 1

  1. Pingback: Ridiculously good Cruesli - ChufaFactory

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *