Een dag uit het leven van… Maud

Simone Een dag uit het leven van... Laat een reactie achter

Ik zou eigenlijk vakantie houden deze week maar had dit bericht al een tijdje terug ingepland op de donderdag. Toch maar even gauw wat werken zodat hij online kon! Als je wel even wil wegdromen ga dan gauw even naar de blog van Maud en lees er over de leukste reizen en meer.

Stel je kort voor: 

Ik ben Maud, 25 jaar en kom uit het mooie Twente. In het dagelijks leven werk ik 28 uur per week bij een koffiebranderij. Hier doe ik de Marketing & Communicatie. Daarnaast ben ik de trotse mama van Fenne (1,5 jaar). In mijn vrije tijd blog ik veel op mijn eigen blog Maud geniet. Hier schrijf ik over reizen, weekendjes weg, lekker (uit) eten en leuke dagjes uit. In november lanceerde ik een nieuwe blog Ukkie geniet. Hier schrijf ik over reizen met kleine kinderen, lekker en gezond eten voor kinderen, spelen en allemaal andere tips voor (kleine) kinderen J.

Wat is je wekelijkse boodschappenbudget?

Ik denk dat dit wel meevalt.. We zijn met z’n drieën in huis en Fenne eet ontzettend goed (en veel, hihi). Wij geven gemiddeld € 50 a € 60,- per week uit aan boodschappen. Dit is wel exclusief verzorgingsartikelen (shampoo, tandpasta en luiers bijvoorbeeld).

 Maak je wekelijks een weekplanning? 

Dat heb ik wel eens geprobeerd, maar elke keer besef ik me dat we er ons totaal niet aan houden. Ik maak wel een globaal overzichtje wat we ongeveer eten en daar moeten we het dan mee doen. En zelfs dan verandert het nog regelmatig, haha!

Hoe vaak doe je boodschappen? 

Meestal 1x per week. Vaak haal ik nog wel een keer extra vers fruit of brood.

 Volg je een bepaald dieet (vanwege allergie/intolerantie) of heb je een bepaalde lifestyle?

Ik denk niet dat je het een bepaald dieet mag noemen, maar ik ben enorm allergisch voor vis. Hierdoor mag ik absoluut geen vis eten, maar mijn vriend en dochtertje ook niet. Van een indirecte aanraking (en de lucht) kan ik al behoorlijk heftige reacties krijgen. Verder vind ik het heel belangrijk dat Fenne gezond eet en zo min mogelijk suikers.

Beschrijf een dag naar keuze alles wat je het gegeten en gedronken:

 07.00 uur: Een kop thee met een of twee crackers, met pindakaas en kipfilet.

09.30 uur: 2 koekjes en een banaan

11.00 uur: Een mandarijn

12.30 uur: Twee boterhammen met ham

14.30 uur: Een pluot (kruizing tussen een pruim en een abrikoos) en nog een boterham.

17.30 uur: Stamppot boerenkool met speklapjes

19.30 uur: Een koekje

Daarnaast drink ik gemiddeld 2 liter water en 3 a 4 koppen koffie of thee.

Mijn blog: www.Maudgeniet.nl

 

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *