Een dag uit het leven van… Gera

Simone Een dag uit het leven van... Laat een reactie achter

Vandaag is het de beurt aan Gera van Huismama. Het eetpatroon van Gera doet me denken aan hoe ik vroeger zelf at. Elk eetmoment iets van tarwe in de vorm van brood, pasta of koekjes. Zelf had ik daarnaast ook weinig variatie in de groenten die ik binnenkreeg. Altijd had ik honger en dan probeerde ik minder te eten omdat ik vond dat ik teveel woog. Na het omgooien van mijn eetpatroon voelde ik me niet alleen beter ook verdwenen er kilo’s zonder dat ik honger had!

Wil je ook hulp bij het vormen van een eetpatroon dat past bij jou? Of wil je op zoek naar het jouw eigen ideale gewicht? Misschien kan ik je helpen! Stuur vrijblijvend een mail voor meer informatie naar simone@fitenpuur.nl

Even voorstellen:

Mijn naam is Gera Stockschen. Sinds september 2014 ben ik fulltime huismama. Sinds afgelopen oktober ben ik hierover gaan bloggen op Huismama. Ik woon samen met mijn lieve vriend Marco (35), Johan (13), Levi (21 maanden) en Lisa (4 maanden).

Boodschappenbudget:

We hebben niet echt een vast budget maar proberen maximaal 100 euro per week uit te geven aan de boodschappen. Daar komen dan nog de luiers etc bij…

Weekplanning:

Ik maak een weekplanning. En zo kwam ik er een tijdje terug achter dat ik wekelijks vaak dezelfde boodschappen nodig heb. Ik heb nu een lijstje op de computer gemaakt wat ik uit kan printen, dan hoef ik alleen weg te strepen wat ik niet nodig heb. Dat scheelt een hoop stress. Ik vul het lijstje aan met de boodschappen die ik extra nodig heb voor het weekmenu.

Hoe vaak doe je boodschappen?

Marco doet één keer in de week de grote boodschappen, meestal op zaterdag. Mocht er toch nog iets dringends nodig zijn dan haal ik dat vaak bij de buurtsuper of manlief rijd uit het werk nog even snel langs de winkel (lief hè!).

Volg je een bepaald dieet?

Na twee zwangerschappen in twee jaar tijd let ik wel op dat ik niet teveel eet. Zo gebruik ik zo min mogelijk geraffineerde suiker. Er mogen namelijk wel wat kilo’s van af…Verder hebben we geen bijzondere diëten.

Beschrijf een dag naar keuze:

6.30: 2 boterhammen met appelstroop
9.30: plakje ontbijtkoek en een mandarijntje
12.00: 2 bruine boterhammen met groenten roerei
15.00: Eierkoek en druifjes
17.30: Macaroni met tomaten groentensaus20161107_122714 20161107_180038 gera

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *