Kruidnoten Trifle met Ridiculously Good Chocolates

Simone Proefhelden, Recepten, Reviews Laat een reactie achter

Bij een Trifle heb ik altijd het idee dat deze uit cake met room of mascarpone bestaat. Maar eigenlijk is Trifle de naam voor een nagerecht dat bestaat uit meerdere laagjes in een glas. Vorige week kreeg ik de kans om een recept te bedenken met Ridiculously Good Chocolates. Doordat de chocolade al zo ontzettend lekker is van zichzelf, heeft het niet veel nodig. Bij deze dus een hemelse combinatie die je zeker wil proberen voor Sinterklaas. O en daarna vervang je de kruidnoten gewoon door speculaaskoekjes ;) Zo geniet je er het hele jaar rond van!

Ingrediënten (voor 4 personen)

400 ml kokosyoghurt
2 handenvol kruidnootjes
1 verpakking Ridiculously Good Chocolates Rich Almond & Dates

Bereidingswijze

Begin met een paar kruidnoten in elk glas. Verdeel hier 1-2 el kokosyoghurt over. Vervolgens weer kruidnoten, bouw zo laag voor laag op totdat de kokosyoghurt op is. Verkruimel de laatste kruidnoten en strooi die bovenop. Snijd de Ridiculously Good Chocolates in stukjes en verdeel over de glaasjes. Serveer en geniet!21kruidnoten-trifle-2

Disclaimer: In ruil voor dit recept en een foto met schort mag ik het schort houden. Bij het schort zaten alle drie de verschillende smaken. Speciaal omdat ik zo enthousiast over de chocolade ben, volgen met de andere smaakjes ook nog recepten :)
simone-1
simone-2
riley
evi
toby

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *