Marsepein pops

Simone Proefhelden, Recepten Laat een reactie achter

Op de een of andere manier blijf ik eten op een stokje erg leuk vinden. De kinderen zijn het hier echt 100 procent mee eens. Het is net alsof, datgene wat op het stokje zit, beter smaakt. De magie van het stokje noem ik het altijd maar. Bij deze een echte Sinterklaas traktatie op een stokje. Heb je de marsepein al klaarliggen?

Ingrediënten

1-2 repen pure chocolade (>70%)
1 bal zelfgemaakte marsepein

Bereidingswijze

Vorm van de marsepein balletjes en leg deze op een bord bekleed met bakpapier. Wanneer alle balletjes gevormd zijn zet je het bord in de diepvries zodat de balletjes goed hard kunnen worden. Smelt nu de chocolade au bain Marie. Haal hierna de balletjes uit de vriezer en steek er lollystokjes in. Haal de balletjes door de chocolade en laat even hard worden. Het handigste is het wanneer je ze rechtop kan laten hard worden. Op die manier kun je achter elkaar werken. Zelf heb ik een houder die bij het maken van cakepops hoort. Een overblijfsel van vele bakprojecten die ik vroeger deed. Je kunt natuurlijk ook zelf een andere oplossing verzinnen.
1 2 3

Bewaren

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *