Review: Vullen of Voeden

Simone Proefhelden, Reviews Laat een reactie achter

Dit boek stond al een tijdje op mijn verlanglijstje en nu ik het gelezen heb, baal ik best een beetje dat ik het niet eerder heb gelezen. Het had mijn eigen zoektocht een stukje makkelijker gemaakt! Zeker een aanrader dus vooral als je zwanger bent of nog jonge kinderen hebt en je je afvraagt hoe je je kinderen kunt voorzien van voedzame voeding.

Het boek is geschreven door Wilfred en Lili Genee en met het boek nemen ze je mee in de zoektocht naar goede voeding voor kinderen. Hierbij willen ze je vooral wegwijs maken en kennis meegeven zodat je voor jezelf kan bepalen wat het beste bij jou en jou gezin past. Bij het schrijven van het boek hebben ze hulp gevraagd aan diverse deskundigen. Zoals Dirk Zoutewelle (directeur bewust gezond en docent Orthomoleculaire wetenschappen en KPNI) Richard de Leth (Orthomoleculaire therapeut) Ria Penders (natuurdietist en klinisch psycho-neuro-immunoloog en Ralph Moorman (voedingcoach, levensmiddelentechnoloog en hormoontrainer)

Elk hoofdstuk bestaat uit een column van Wilfred Genee, een interview met een bekende Nederlander en een stuk visie en vakpraat door een deskundige. De verschillende hoofdstukken zijn:

  • Buik
  • Brein
  • Koolhydraten, eiwitten en vetten
  • Vitaminen en mineralen
  • Allergieën en intoleranties

Al met al krijg je genoeg informatie om over na te denken. Wil je daarna nog meer lezen dan geven ze nog vele leestips om dieper op een onderwerp in te gaan.

Naast alle informatie die het boek geeft, bevat het ook een hoofdstuk over hoe je de veranderingen op een prettige manier in je leven zou kunnen toepassen. Daarnaast bevat het boek vele recepten zodat je gelijk zin krijgt om de keuken in te duiken. Ook bij de recepten is wat hulp ingeschakeld en hierdoor staan er ook wat recepten in van Amber Albarda, Sharon van VoedZo en Jennifer de Jong van Sugarless.

vullen-of-voeden

Wil je meer informatie over het boek of het boek bestellen klik dan hier.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *