Verjaardag vieren

Simone Persoonlijk, Recepten Laat een reactie achter

30 oktober werd mijn oudste zoon alweer 7 jaar. Wat vliegt de tijd toch snel voorbij. Nu hebben jongens van 7 al behoorlijk wat wensen over hoe de taart voor zijn verjaardag eruit moet zien. Om hem toch ook een beetje te verrassen heb ik 3 verschillende taarten gemaakt. Aan het einde van de dag vroeg ik hem welke nu het lekkerst was geweest, na even nadenken vertelde hij dat ze alle drie even lekker waren! Missie geslaagd zou ik zeggen :) Deze week komen alle verschillende taarten voorbij. Voor vandaag begin ik met eigenlijk alleen wat foto’s van de eerste taart. Het recept hiervoor komt namelijk uit het boek my paleo patisserie nog steeds een must-have voor paleo bakkers en baksters! De vanille- en chocoladecake had ik beide doormidden gesneden om zo een 4 lagen taart te maken. Tussen elke laag smeerde ik een laagje frosting. Als laatste smeerde ik rondom een dikke laag chocolade-frosting en bovenop een laag vanille-frosting. Het recept voor de frosting die ik gebruikte zal ik binnenkort nog even uitwerken. Deze was zuivelvrij en gezoet met honing.32 Welke taartrecepten kun je verder nog verwachten deze week?

Pompoen kwarktaart

Pompoen kwarktaart

4

Hazelnoten chocoladetaart

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *