Een dag uit het leven van… Simone

Simone Een dag uit het leven van... Laat een reactie achter

Zoals beloofd wederom een eetdagboekje van mij! Deze keer wat recenter dus zonder ei of producten waar ei inzit. Op dit moment probeer ik wat vaker foto’s te nemen van de maaltijden van de kinderen, want daar krijg ik erg veel vragen over. Binnenkort start ik met een nieuw project en daarin wil ik graag meerdere eetdagboekjes van de kinderen gaan tonen. Je hoeft het jezelf namelijk helemaal niet heel moeilijk te maken. Maar eerst een dag van mij :)

Dit is slechts 1 dag en bedoeld ter inspiratie. Zorg voor voldoende variatie om je eigen ideale eetpatroon te ontdekken! Heb je hier toch wat hulp bij nodig? Je kunt me altijd mailen.

8:45 Groot glas waterkefir met multivitaminen

10:00 Pompoen-sinaasappel ontbijtje

12:30 Salade met tonijn en aardbeien, als toetje een stukje chocolade

18:00 Witlof, gegrilde kip en wat rauwkost (foto vergeten)

21:00 Groot glas waterkefir met multivitaminen4salade

Bewaren

Bewaren

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *