Komkommer salade

Simone Recepten

Follow my blog with Bloglovin
Soms heb je gewoon zin in een heerlijke simpele salade, tenminste ik wel. Door een komkommer net even iets anders klaar te maken krijg je met simpele ingrediënten toch een verrassend gerecht. Sinds we zelf verschillende verse kruiden in huis hebben gebruik ik deze vaak om een salade net dat beetje extra te geven. Deze salade bevat een klassieke smaakcombinatie van zalm met dille.

Ingrediënten

1 komkommer
Olijven
Gerookte zalm
Dille
Zout en peper naar smaak

Dressing:
Olijfolie
Balsamicoazijn

Bereidingswijze

Maak van de komkommer slierten met apparaat naar keuze. (zie het bericht van de courgetti voor wat verschillende apparaten) Verdeel de olijven, zalm en dille over de komkommerslierten en voeg als laatste de dressing toe, eet smakelijk!
321

Bewaren

Bewaren

Bewaren

bekijk ook