Zaterdag 25 Juni was het eindelijk zover, ik mocht naar het evenement van Food Passionistas deze keer met thema brein & buik. Het evenement was bijzonder goed georganiseerd en wel door Franca van Nunen van Green Passion. Aan het einde van de dag was het me gelukt om nog even met haar op de foto te gaan! Van te voren had ik het programma al goed doorgespit, maar moeite met kiezen had ik wel. Uiteindelijk heb ik voor de volgende workshops en lezingen gekozen:
- Fermenteren kun je leren – Sanne Zwart
Tijdens deze workshop kregen we een boel informatie om thuis aan de slag te gaan met fermenteren. Daarnaast hebben we een potje gevuld met tomaatjes die hopelijk straks veranderen in probiotische bommetjes! Ik hou jullie op de hoogte hoe het gaat verlopen.
- Brainfood; helder blijven, ook tijdens een drukke werkdag – Anna Zeven
Bij deze lezing/workshop kwamen we binnen terwijl er een rustig klassiek muziekje speelde. Vervolgens deden we een grappige energizer en zo waren onze hoofden helemaal optimaal in staat om alle informatie op te nemen. Erg fijn om de dag zo te beginnen, want het effect werkte bij mij de rest van de dag nog door!
- Het effect van ontstekingen in je darm en wat kun je er aan doen – Annette ter Heijden
- Bang vanuit je buik – Yvonne van Stigt
Beide fijne lezingen waar ik weer een boel nieuwe informatie heb gehoord om over na te denken en verder over te lezen. Hier had ik geen foto’s van gemaakt.
Tussendoor was er nog genoeg tijd om te kletsen met verschillende inspirerende personen die aanwezig waren en daarnaast lekker te eten. Zo mochten we een taartje van Sharp Sharp proeven. Ik had gekozen voor de Matcha no-Cheesecake echt een aanrader, heerlijk fris en bijzonder door de groene thee blaadjes die je kunt opeten.
Verder had ik nog een heleboel foto’s genomen om jullie een idee te geven wat er allemaal te doen was. Ik heb er een aantal uitgekozen want anders word het wel een heel lange blog.
bekijk ook



