Verjaardag vieren!

Simone Persoonlijk Laat een reactie achter

Vorige week zaterdag was het zover de jongste werd alweer 2 jaar! Wat vliegt de tijd toch :) We hadden een heel gezellig feestje gehad en met jullie wilde ik even delen welke taarten we geserveerd hebben. Ik had 2 taarten gemaakt waarvan ik het recept al online heb staan dat waren onderstaande taarten (klik op de foto om direct naar het recept te gaan):

4

dubbele chocoladetaart met salted caramel

2

avocado-citroen taart met chocoladebodem

Bewaren

 

 

 

 

 

 

Daarnaast had ik nog een vanille-cake gemaakt naar recept van het boek My Paleo Patisserie. 1/3 deel van de cake heb ik een beetje gekleurd met bietensap uiteindelijk net genoeg om een kleurverschil tussen de delen te zien. Als vulling en buitenkant had ik een aardbeien-frosting gemaakt. Morgen zal ik daar het recept van online zetten.
1

2

3

4

5
Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *