Leuk evenement op 25 juni!

Simone overig, Tips 2 Reacties

Alweer even geleden was ik bij de boekpresentatie van Nienke Tode-Gottenbos. Hier kreeg ik een stapeltje folders voor onderstaande event. Na nog eens goed gelezen te hebben leek het me echt wat voor mij! Gelukkig doe ik deze week examen voor mijn studie tot trainer hormoonfactor waardoor er weer wat meer tijd vrij komt voor andere leuke dingen. Braaf heb ik de overige folders uitgedeeld aan wie maar interesse had :) Vandaag even geen review van een boek vanwege het vele leren dat ik momenteel aan het doen ben, maar wel even wat informatie over dit event:

Het event word georganiseerd door Green Passion en staat geheel in het teken van jezelf gezond houden met voeding voor brein & buik. Steeds meer komen we erachter dat de gezondheid van je darmen ook invloed heeft op je hersenen. Dit merk ikzelf bijvoorbeeld al wanneer ik niet goed gegeten heb en mijn darmen van streek zijn. Vaak voel ik me dan ook helemaal niet lekker in mijn vel zitten. Andersom heb ik tijdens periodes met veel stress ook gauw last van gevoelige darmen. Misschien heb je dit zelf ook weleens opgemerkt?

Zelf vind ik dit event een geweldige kans om diverse personen te mogen ontmoeten die me inspireren. Natuurlijk heb ik al even naar het dagprogramma gekeken en ook al zou ik het liefste alles willen meemaken hieronder een selectie van lezingen (klik hier voor een overzicht van de lezingen) en workshops (klik hier voor een overzicht van de workshops) die mij erg aanspreken.

Waar me extra op verheug tijdens het event?

Wil je nog meer informatie over het event?

  • Het event vind plaats in Seats2meet in Utrecht.
  • Het event vind plaats op Zaterdag 25 juni 2016
  • Het event verwelkomt je tussen 9:30 en 10:30 en duurt tot 18:00
  • Kijk op Green Passion voor het programma, welke sprekers er komen en overige informatie.
  • Tickets kun je bestellen via eventbrite

Brein & Buik event

Bewaren

Bewaren

Bewaren

bekijk ook

Comments 2

    1. Post
      Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *