Boeklancering De poepdokter van Nienke Tode-Gottenbos

Simone Persoonlijk Laat een reactie achter

Gisteravond was het dan eindelijk zover en mocht ik naar de boeklancering toe van het boek De Poepdokter gezond van mond tot kont. Geschreven door Nienke Tode-Gottenbos ook wel bekend als: De groene vrouw. De boeklancering vond plaats in restaurant Robert te Hilversum. Bij binnenkomst werd ik persoonlijk begroet door de schrijfster die straalde in haar mooie groene jurk! Dankzij collega-blogster Annemieke van eethetbeter werd ik gewezen op de gigantische wc-rol die in het hoekje van de zaal stond, echt een geweldig idee om die te laten maken :)

Na wat kletsen begon het officiële gedeelte. De uitgeefster (splint media) vertelde hoe ze Nienke had ontdekt, Ralph Moorman (die het voorwoord heeft geschreven) vertelde over zijn ontmoeting met Nienke en dat hij zich vereerd voelt dat hij het voorwoord mocht schrijven. Hierna was Nienke zelf aan het woord en beschreef ze hoe ze het voor elkaar heeft gekregen om in korte tijd het boek te schrijven. Ook las ze 2 korte passages uit het boek voor. Hierna was het tijd om het eerste boek aan te bieden aan niemand minder dan Edwin Rutte ook wel bekend als Ome Willem. Echt jeugdsentiment om die man te zien! Natuurlijk moesten er een paar liedjes gezongen worden, gek dat je na zo’n lange tijd de tekst nog weet.

Na afloop was er nog tijd voor foto’s en ook heeft Nienke mijn boek gesigneerd. Supertof en wanneer ik het boek uit heb krijgt het dan ook een mooi plekje in mijn inmiddels goed gevulde boekenkast. Dankzij Annemieke heb ik zelf ook een mooie foto samen met Nienke! Alle credits voor die foto gaan dus naar Annemieke van eethetbeter.

met Nienke

credit foto Annemieke eethetbeter.nl

signeren

foto credit Annemieke eethetbeter.nl

handtekening voorkant

 

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *