Een dag uit het leven van… Iris

Simone Een dag uit het leven van... Laat een reactie achter

Deze keer is het de beurt aan Iris. Iris ken ik al enige tijd doordat onze kinderen op dezelfde school zitten en ze in de supermarkt werkt waar we vaak boodschappen doen. Ze houd net als mij erg van lekker eten. Daarnaast loopt ze graag hard en heeft daar al meerdere medailles mee gewonnen. Dat vind ik echt heel knap, want dat doe ik haar niet na ;)

Wil je zelf ook een keer meedoen aan deze rubriek? Stuur een mail naar simone@fitdankzijvoeding.nl

Iris Collage
Stel je kort voor:

Hoi! Ik ben iris, moeder van 2 kindjes, zoon van 14 en een dochter van 5, ik ben 36 lentes jong. Ik werk 24 uur in de week en naast de huishoudelijke en moederactiviteiten loop ik heel graag hard het liefst 3 keer in de week, binnenkort ga ik ook starten in een sportschool, uiteindelijk over een x aantal jaartjes wil ik graag een marathon kunnen lopen.
Verder houdt ik van haken, tuinieren en theetje drinken met mijn vriendinnen.

Wat is je wekelijkse boodschappenbudget?

Ik heb eigenlijk geen budget, op zaterdag halen wij altijd de grote dingen in huis, doordeweeks haal ik de verse dingetjes en hetgeen wat we die avond eten.
Eigenlijk zou ik wel een budget moeten gaan bepalen, ik denk dat ik daar best nog wat winst aan kan overhouden.
Maar goed, meestal bedenk ik mij dat in de laatste week van de maand hihi

Maak je wekelijks een weekplanning?

Ik heb geen wekelijkse planning, ik heb het wel ooit eens geprobeerd maar uiteindelijk hadden we dan net geen trek in hetgeen wat we voor die dag hadden bedacht.
Wel eten wij altijd op woensdag brood, dat kan een uitsmijtertje zijn, of een broodje knakworst, of met een lekker soepje.
Vrijdags is het de dag dat we met z’n alle zelf mogen kiezen wat we willen eten, meestal is dat dan makkelijk, zoonlief kiest dan meestal pizza, dochterlief voor pannenkoeken en vriendlief broodje frikandel, ikzelf wil dan nog wel eens kiezen voor een salade, ik ben gek op sla!

Hoe vaak doe je boodschappen?

Elke dag doe ik boodschappen, ik werk in een supermarkt dus ben er toch elke dag ;)

Volg je een bepaald dieet (vanwege allergie/intolerantie) of heb je een bepaalde life-style? (Paleo, Weston Price, Hormoonfactor)

Ik volg geen dieet, ik heb al meerdere keren een poging gedaan.
Ik houdt dat 2 weken vol en dan val ik meestal weer terug in mijn oude patroon, erg jammer want ik wil het wel heel graag maar ik ben erg verslaafd aan eten dus het blijft een gevecht met mijzelf, tis zo lekker allemaal!
Hopelijk als ik straks naar de sportschool ga dat ik er dan wat serieuzer over na ga denken want ik wil wel graag wat gaan afvallen.

Beschrijf een dag naar keuze alles wat je het gegeten en gedronken.
Iris collage eten
8 uur een eiwitshake
10 uur een reepje
13 uur een salade met ham, pijnboompitjes, kaassnippers en wat olijfolie en balsamicoazijn
16 uur een paar kleine stukjes sushi
18:30 een bord spinazie ala creme met duits biefstukje en ei
20 uur stukje chocolade (ok ok, een halve reep *kuch*)

Tussendoor drink ik anderhalf liter water en een aantal kopjes muntthee.

(dit is heel eerlijk een goede dag, (al ben ik mn fruit vergeten), er zijn ook minder goede dagen)

Mijn blog:

Ik heb een eigen blog al schrijf ik daar niet heel veel, het gaat voornamelijk over mijn hardlopen en af en toe rare hersenspinsels.

http://tuttebellie.wordpress.com

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *