Een dag uit het leven van… Melissa

Simone Een dag uit het leven van... Laat een reactie achter

Deze keer is het de beurt aan Melissa van melissaschrijft.nl Melissa schrijft is een blog waarop Melissa vele budgettips deelt voor het halen van je boodschappen. Producten die je gratis kunt krijgen of geld terug acties bijvoorbeeld. Altijd handig is deze dure tijd! Naast tips deelt ze blogs over bijvoorbeeld hardlopen en producten waar ze een review over heeft geschreven.

Stel je kort voor:

Hallo, ik ben Melissa. 26 jaar. 6 jaar samen met mijn man. Bijna 2 jaar getrouwd en geen kinderen. Naast het bloggen over gratis en geld terug acties ben ik ook druk bezig met solliciteren. Verder werk ik 5 uur in de week als postbode, en op de maandag ben ik vrijwilliger in het nieuwe Themapark Wildlands in Emmen.

Wat is je wekelijkse boodschappenbudget?

Ons budget is 40 euro per week. En dit is dan voor 2 volwassen en een franse hangoor konijn. We deden eerst altijd voor 80 euro boodschappen tot ik zonder baan kwam te zitten, nu ik nog maar 5 uur per week werk moesten we wel letten op ons geld.

Maak je wekelijks een weekplanning?

Betreft eten maken wij niet echt een planning. Als wij maandag boodschappen doen, dan bedenken wij altijd voor 2/3 dagen wat wij gaan eten.

Hoe vaak doe je boodschappen?

Wij moeten 3x in de week boodschappen doen. Wat ik niet erg vind want ik vind het heerlijk om op mijn gemak door de winkel te slenteren. Maar we doen 3x in de week boodschappen omdat we een 1 persoonskoelkast hebben en onze vriezer het niet doet.

Beschrijf een dag naar keuze alles wat je heb gegeten en gedronken
Dinsdag 19 april

brood met filet

11.00 – 2 bruine broodjes belegd met Filet American, 1 glas karnemelk

14.30 – 1 banaan, glas water

16.00 – 1 peer – glas water

17

17.30 – Maaltijdsalade (Komkommer,tomaat, croutons, ei, sperziebonen, aardappeltjes,tonijn) met 2 glazen water

20.00 – klein beetje vla,Kop thee

21.00 – glas water

21.30 – glas ijsthee

22.30 – glas karnemelk

Zoals je kan zien eet ik niet heel veel. Ik drink vooral s avonds veel dit omdat ik meer een avondpersoon ben dan een ochtendpersoon. Lig elke avond meestal rond 01.00/02.00 in bed.

Mijn blog:
Ik schrijf op www.melissaschrijft.nl waar ik uitleg hoe je aan gratis boodschappen kan komen. Maar probeer ik elke week ook nieuwe producten uit de winkels. Laatst testte ik bijvoorbeeld Cheesecake likeur – LEKKER

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *