Een dag op pad… Sweet Sisters

Simone Een dag op pad... Laat een reactie achter

Gisteren vertelde ik al dat we een middagje naar Amersfoort waren geweest en dat we bij SEM een heerlijke lunch hadden gegeten. Vandaag een andere winkel in de spotlights namelijk sweet sisters.

Sweet sisters

Wanneer je de winkel binnenloopt word je al gelijk verleid door de heerlijke geur van chocola die in de winkel hangt. Nu verkopen ze geen gewone chocola, maar een heleboel soorten die je eigenlijk niet zo gauw tegenkomt. Wat ik vooral bijzonder vond was om de chocola van Willie’s cacao tegen te komen. Hoewel de eigenaresse vertelde dat die chocolade steeds vaker te vinden is in Nederland ben ik hem zelf nog niet in een winkel tegen gekomen. Waarom ik het zo bijzonder vind? Een tijd terug heb ik een documentaire gezien over het verhaal achter de chocolade. Het hele proces heeft hij namelijk in eigen hand, van cacaoboon tot chocoladereep (bean to bar)

Naast alle diverse soorten chocola verkopen ze ook speciale soorten thee en koffie, ijs en snoepgoed zonder suiker. Om je een impressie te geven mocht ik enkele foto’s maken:

sweet sisters 1 sweet sisters 2

Benieuwd welke chocola ik uiteindelijk heb gekocht? Daar heb ik ook een paar foto’s van gemaakt! Wil je trouwens ook wat van die heerlijke chocolade kopen maar heb je geen zin/tijd om naar Amersfoort te gaan ze hebben ook een webwinkel klik hier om hem te bekijken!

chocolade 1 panamawillie's cacao

Bewaren

Bewaren

Bewaren

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *