Een dag op pad… Sem

Simone Een dag op pad... Laat een reactie achter

Opa en oma kwamen een middagje op de kinderen passen zodat mijn man en ik weer eens een rustig dagje konden gaan shoppen. Een van onze favoriete plekjes om dit te doen is Amersfoort. Vandaag en morgen even 2 plekken in de spotlights die je echt even moet aandoen als je in de buurt bent. Jammer genoeg moeten jullie het met de foto’s van mijn telefoon doen. Volgende keer neem ik mijn camera mee (geeft mij weer een goed excuus om snel weer te gaan)

kaart

SEM Sla en Meer

Om SEM een lunchroom te noemen zou echt de lading niet dekken, het is zoveel meer dan dat. De slabijvoorbeeld is niet gewoon sla maar biologische, lekkere en gezonde Sla. En dan niet 1 soort, nee je kunt kiezen uit 5 soorten. Daarnaast hebben ze nog groentes die bij het seizoen passen. Dit betekent elk kwartaal een nieuwe kaart. Benieuwd naar de smakelijke combinaties? Op de site kun je de kaart alvast inzien. Naast salades hebben ze nog taartjes (vegan, glutenvrij en zonder geraffineerde suiker) soepen, broodjes, heerlijke koffie (volgens mijn man) verse thee (ik koos voor verse gemberthee met citroen) verse sappen, smoothies, bier en wijn. Alle producten kun je ook meenemen in biologisch afbreekbare bakjes. Handig om te weten wanneer je een eigen koffiekop meeneemt krijg je 15% korting op een koffie to go!

Adres: Korte gracht 6, Amersfoort
Openingstijden elke dag van 11:00 tot 21:00

Om je een impressie te geven hieronder wat foto’s (als je erop klikt worden de foto’s groter)

Sem 2

Buitenkant van SEM

Sem 4

Impressie van de keuken

Sem 3

De salades die we hebben gegeten, links die van mij, een caesar salade met biologische kip en zonder quinoa, rechts die van mijn man met buffel-mozzerella.

Sem 1

De mooie schuimlaag en de lekkere taartjes die we deelden, een oreo-taart en een strawberry-chocolate chunk.

 

Bewaren

Bewaren

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *