Een dag uit het leven van… Linda

Simone Een dag uit het leven van... Laat een reactie achter

Vandaag is het de beurt aan Linda van Go or No Go. Go or No Go is een website met reviews van alles wat leuk kan zijn voor kinderen. Denk aan speelgoed, dagjes uit of producten. Elke review word beoordeelt met een go of een no go (zoals de naam van de blog al voorspelt) handig als je iets nieuws wil aanschaffen, eerst even checken of Linda er toevallig al iets over heeft geschreven!

Ook een keer meedoen? Stuur een mailtje naar simone@fitdankzijvoeding.nl

Stel je kort voor:

Hi! Ik ben Linda, ik ben 29 jaar en ik woon samen met mijn man en twee kinderen. Mijn zoontjes zijn 6 jaar (tweeling).
Ik werk parttime als roosteraar bij een zorginstelling en daarnaast volg ik de deeltijd HBO opleiding HRM. En daar weer naast blog ik op Go or No Go. Hier schrijf ik voornamelijk reviews over van alles dat leuk kán zijn voor kinderen.

Wat is je wekelijkse boodschappenbudget?

Ik vind het wat lastig om dat te zeggen, omdat wij zo ongeveer iedere dag boodschappen doen. Wij zijn niet van het 1x in de week alle boodschappen in huis halen. Ik denk, als ik het zo een beetje inschat, dat we wekelijks rond de 80 euro aan boodschappen doen??

Maak je wekelijks een weekplanning?

Nee, we maken geen planning. We bedenken meestal op de dag zelf waar we zin in hebben om te eten, en dat gaan we dan in de winkel halen.

Hoe vaak doe je boodschappen?

Bijna iedere dag. Ik denk dat het in de praktijk neer komt op 6x per week :)

Volg je een bepaald dieet (vanwege allergie/intolerantie) of heb je een bepaalde life-style? (Paleo, Weston Price, Hormoonfactor)

Nee, ik volg geen dieet maar ik ben wel bezig met lijnen. Dat doe ik qua eten/drinken eigenlijk vooral door heel veel water te drinken, zo min mogelijk brood te eten maar hiervoor in de plaats vervangende producten en door op te letten met snoepen. En dat werkt, want in 2 maanden tijd is er al 7 kilo af! :) Ik vind het erg fijn dat ik gewoon avondeten kan eten zoals ik gewend ben, want dat is toch wel mijn favoriete maaltijd van de dag.

Beschrijf een dag naar keuze alles wat je het gegeten en gedronken.

8:00: Twee knäckebröd crackers met kipfilet en komkommerschijfjes

ontbijt

10:30: Een appel

12:30: Een schaaltje Optimel Griekse Yoghurt met kersen

lunch

13.30: Een kom runderbouillon

17:30: Avondeten: Verschillende tapas: spekjes in oestersaus, kipblokjes in roomsaus en garnalen in knoflook. Ernaast nog wat rauwe rode paprika en aardappeltjes.

Tapas Collage

20:30: Schaaltje Heartbreakers chips

* Ik drink de hele dag door water, ik heb continu een kan water in de buurt. Ik drink ongeveer 2 liter water per dag.

Linda

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *