Review e-book Glowing skin

Simone Reviews Laat een reactie achter

Normaal ben ik niet zo voor een detox, maar dankzij de enthousiaste Merel en Tessa van the green happiness ga ik het toch een keer proberen. Je lichaam is zelf prima in staat om te ontgiften, maar zoals de detox guide vertelt kan het af en toe best een steuntje in de rug gebruiken. Nu de winter voorbij is en we hopelijk snel kunnen genieten van meer zon leek het me niet verkeerd om hier fris en fruitig aan te beginnen. Wat me uiteindelijk over de streep heeft getrokken het eens te proberen was het feit dat je ontbijt en luncht met een smoothie en dan in de avond een warm soepje eet. Heel licht verteerbaar allemaal, maar toch net even wat afwisselender dan een sapkuur. Het feit dat het maar een paar dagen zijn lijkt me dat zelfs ik (als liefhebber van veel eten) dit best kan volhouden!

Allereerst vertel ik meer over wat je van het E-book kunt verwachten. Het begint met wat informatie over waarom je zou detoxen en als je het doet, hoe je dit het beste kunt aanpakken. Je leest over het belang van opbouwen en afbouwen, eventuele klachten die kunt krijgen tijdens een detox, wat je kunt merken na een detox en wat extra tips om je door de detox heen te helpen. Daarna lees je over het menuplan voor de opbouwdag(en), de detoxdagen en de afbouwdagen. Naast de recepten voor de detox smoothie’s en soepen ontvang je ook wat extra smoothierecepten en een menu suggestie (met recepten) voor de opbouwdag en afbouwdag.

De detox kun je tussen de 5 en 9 dagen laten duren, licht er net aan hoeveel opbouw en afbouwdagen je inpland. Mijn huidige voedingspatroon verschilt niet veel met hoe je op een opbouwden het beste kunt eten behalve dat ik best wat vis en vlees eet. Ik kies er dan voor om 1 opbouwdag in te plannen waarbij ik geen vlees eet. Wel zal ik die dag wat ei, nootjes, zaden en eiwitpoeder nemen zodat mijn eiwitinname niet te laag word.

Heb je ook interesse in het e-book glowing skin? Deze kun je los bestellen of ontvang hem deze week gratis bij het bestellen van het(echte) boek the green happiness.
Glowing skin

Disclaimer: Het boek voor deze review heb ik zelf aangeschaft en ik ontvang geen vergoeding voor het schrijven ervan. Ik schrijf het puur uit eigen enthousiasme over het boek.

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *