Lijkt het je leuk om mee te doen? Geef je gauw op!!!

Simone Een dag uit het leven van... Laat een reactie achter

Vanaf volgende week donderdag komt er een nieuwe rubriek bij op fit en puur, namelijk een dag uit het leven van… In deze rubriek beschrijft elke week iemand anders wat ze zoal op een dag eten. Zelf vind ik het altijd leuk om eetdagboeken te lezen voor inspiratie en ik denk dat ik daar niet alleen in ben :)

Naast een eetdagboek van 1 dag beantwoorden degene die meedoen ook wat vragen zodat je een beeld krijgt van de persoon achter het eetpatroon. Zoveel mensen,zoveel smaken dus elk soort voedingspatroon is welkom!

Lijkt het je leuk om mee te doen stuur dan een mailtje naar simone@fitdankzijvoeding.nl

 

 

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *