Curry

Simone Recepten Laat een reactie achter

Vorige week had ik jullie laten zien hoe makkelijk het is om een eigen curry pasta te maken. Vandaag een recept hoe je die curry pasta vervolgens verwerkt tot een heerlijke curry.

Ingrediënten

curry pasta
300 gram kipfilet
5 stengels bleekselderij
1 rode paprika
200 gram taugé
400 gram champignons
200 gram sperziebonen
1 ui
Eventueel wat kokosmelk

Optionele bijgerechten:

Rijst (of bloemkool rijst)
Komkommer

Bereidingswijze

Stoom de sperziebonen totdat ze beetgaar zijn. Snijd de kipfilet in kleine stukjes. Verhit wat olie in een pan en bak de kipfilet totdat hij gaar is. Snijd ondertussen de ui, paprika, champignons en bleekselderij in stukjes. Voeg eerst de ui, paprika en champignons toe. Wanneer deze gaar zijn kun je de curry pasta toevoegen en eventueel (wanneer er te weinig vocht in de pan zit) wat kokosmelk of water. Nu kun je de bleekselderij en sperziebonen erbij doen en geheel even laten pruttelen. Als laatste voeg je nog de taugé toe zodat deze nog een beetje knapperig blijft. Serveer bijvoorbeeld met rijst en komkommer, eet smakelijk!

curry

curry 2

curry 3

curry 4

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *