Maaltijdsalade met kip

Simone Recepten Laat een reactie achter

Deze maaltijd salade was zo ontzettend lekker en vullend dat ik hem gewoon even wilde delen. Zelf kreeg ik hem net op doordat ik echt megatrek had. Mijn man daarentegen zat halverwege gewoon vol! Wauw dat ik dat nog eens mag meemaken :) Onderstaande hoeveelheden zijn voor 1 persoon, maar kun je makkelijk verdubbelen zodat je er met meerdere personen van kunt eten. Ben benieuwd of je het opkrijgt. Doordat ik tegenwoordig (tijdelijk) bij hou wat ik precies eet heb ik de voedingswaarden er ook bij gezet. Zo zie je waardoor de salade zo vullend is door de hoeveelheid eiwitten die erin zitten.

Ingrediënten

100 gram kipfilet (van te voren bereid)
100 gram tomaatjes
180 gram broccoli (beetgaar)
100 gram sla
40 gram rode ui
125 gram ananas
150 gram komkommer
60 gram paprika
scheutje balsamicoazijn (optioneel)

Bereidingswijze

Eigenlijk is het heel simpel: snij alle ingrediënten in stukjes en meng alles door elkaar. That’s it!

360 Kcal.
26,47 gr Koolh.
42,58 gr Eiwitten
5,97 gr Vetten
12,92 gr Vezels

salade met kip salade met kip 2

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *