Ninja turtle appels – Traktatie

Simone Traktatie Laat een reactie achter

Vorige week deelde ik al de eerste basisschool traktatie die we hadden gemaakt voor de vierde verjaardag van mijn oudste zoon. Vandaag de traktatie voor de vijfde verjaardag. Natuurlijk wilden we weer iets verzinnen met dezelfde voorwaarden. Lekker, gezond en origineel. Nu ben ik echt al een hele tijd fan van Pinterest! Voor wie dit nog niet kent het is eigenlijk een soort prikbord waarop je allemaal foto’s kan bewaren. Bij sommige foto’s kun je op de foto klikken en dan ga je naar de website waar je bijvoorbeeld het recept vind dat bij de foto hoort. Zelf pin ik ook alle blogs die ik plaats dus wanneer je me hier volgt blijf je automatisch op de hoogte van de laatste berichten. Via Pinterest zag ik dus deze leuke manier om appels simpel te veranderen in een leuke traktatie! Diana van paleofamile heeft ze laatst ook gemaakt voor haar dochter, maar dan in een meisjesvariant zie hier.

Hoe je ze nu maakt?

Knip strookjes papier in de maat van de appels. Maak per appel een paar ogen. Plak de ogen op het papier en maak het papier vast rond de appel. Zelf heb ik crêpepapier gebruikt omdat je dit makkelijk om de appels kan knopen. Verder is het dus een kwestie van lekker knutselen samen met je kinderen of man.

ninja appels

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *