Spelen met je eten

Simone Persoonlijk Laat een reactie achter

 

Gisteravond was ik alleen met de kinderen en daarom at ik makkelijk. Stoofvlees wat over was van de dag ervoor en daarbij groene en gele patatjes. Groene patatjes zo noemen mijn kinderen sperziebonen :) hoewel ze ondertussen door mijn dochter ook vaak prinsessenboontjes worden genoemd! De gele patatjes hebben we zelf in de actifry gemaakt, lekker knapperig en niet vet of slap. Ik hoefde eigenlijk alleen maar alles op te warmen, had namelijk bio-sperziebonen uit de diepvries, die zijn kant en klaar. Al met al werden er natuurlijk meer gele dan groene patatjes gegeten door de kinderen. Met ook nog een flinke klodder mayonaise. Moet een keertje kunnen, maar om te zorgen dat er toch genoeg voedingsstoffen binnenkomen eten we vaak tussen de middag ook groenten. Meestal als bijgerecht, vandaag gewoon verschillende keuzes. We waren eigenlijk al klaar met eten, maar omdat er nog een restje over was bedachten we ineens: we kunnen wel zonnetjes van onze bordjes maken! Zo gingen zelfs de laatste restjes nog naar binnen. Trots als ze waren op hun mooie zonnetjes moesten daar natuurlijk foto’s van gemaakt worden. Dat krijg je nou eenmaal met een mama die van bijna elke maaltijd een foto maakt ;) en als trotse mama moest ik ze natuurlijk ook even aan jullie showen, dus bij deze:

groente zonnetje 1groente zonnetje 2

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *