Review easy yoga

Simone Reviews Laat een reactie achter

Naast boeken met heerlijke recepten, ben ik ook dol op boeken over yoga. Tenminste wanneer ze net als dit boekje uitnodigen tot bewegen. Dankzij de mooie stap voor stap foto’s weet je precies hoe je een oefening kunt uitvoeren. Naast duidelijke instructies straalt dit boekje een soort rust uit. In de boekenwinkel viel dit boekje me gelijk op, dat klinkt misschien een beetje zweverig maar ik zou niet weten hoe ik het anders moet omschrijven :)

Het boekje is een leuk cadeau voor beginners maar ook geoefende yogi’s zullen er blij van worden. In plaats van een bloemetje kun je dan een blijvend cadeau geven, leuk voor de afwisseling. In het boekje staan ontspannende yin-houdingen zoals de balasana en de tarasana, maar ook krachtige yang-houdingen zoals pranayama en stirring the pot. Naast diverse houdingen staan een ook een aantal prachtige spreuken of quotes in. Zelf vind ik quotes altijd erg inspirerend, tenminste als ik het toelaat om erover na te denken.

Dit handzame boekje kun je makkelijk in je handtas meenemen zodat je waar je maar wilt beschikking hebt tot geweldige oefeningen. Wat denk je van een yogasessie op een rustig plekje in het bos die je tijdens een wandeling ineens tegenkomt. Of wanneer je samen met je kinderen gaat picknicken deze zomer. Vermaken zij zich met lekker spelen en rondrennen kun jij ondertussen wat ontspannende oefeningen doen. Wie weet hebben ze wel zin om met je mee te doen!

Interesse in dit boekje of wil je meer informatie? Kijk dan hier.

Easy yoga

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *