Review Hemsley Hemsley

Simone Reviews Laat een reactie achter

Hemsley & HemsleyDit boek is echt mijn nieuwe favoriet! Het sluit goed aan bij hoe wij het liefst eten. Puur, onbewerkt en voedzaam. Groente heeft de voorkeur aangevuld met vers fruit. Het liefst alles volgens de seizoenen en biologisch. Het boek is trouwens geschreven door de zussen Jasmine en Melissa Hemsley. Ze maken veel gebruik van eigengemaakte bottenbouillon wat behalve een goede smaakmaker ook erg fijn voor je darmen is. Er wordt in het begin en eind van het boek veel uitgelegd wat hun filosofie is over eten. Bijvoorbeeld hoe je bepaalde producten het best kunt bereiden zodat het makkelijk verteerbaar word voor je lijf. Op de foto van de inhoud zie je hoe het boek is ingedeeld in de verschillende hoofdstukken. Verder nog een hele kleine impressie van wat voor recepten je kunt verwachten. Er staan meer dan 150 recepten in met prachtige foto’s erbij wat het voor mij moeilijk maakte om te kiezen waar ik ging beginnen.
Hemsley & HemsleyHemsley & Hemsley
Hemsley & Hemsley Hemsley & Hemsley

Hemsley & Hemsley is een echt familiebedrijf, ze hebben een voedselservice die maatwerk levert aan mensen over de hele wereld,maar ze geven ook adviezen aan particulieren en restaurants. Tevens hebben ze een eigen blog die vind je hier. Zo kun je al een beetje kennismaken met hun filosofie en recepten.

Meer informatie over het boek en bestellen kan hier.

Geniet van wat je eet, voel je goed en straal dat uit!

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *