Aanrader: Haakvrouw

Simone Reviews Laat een reactie achter

Vandaag een review van iets dat helemaal niks met eten te maken heeft! Wel past het in een pure levensstijl en vandaar wilde ik jullie er toch over vertellen. Enige tijd geleden verloor mijn jongste zoon zijn muts en doordat het weer steeds kouder word, wilde ik graag een nieuwe hebben. Nu wist ik dat Anouk, die net als mij voor VoedZo schrijft de meest mooie dingen kan maken. Eindelijk had ik een excuus om iets moois te gaan zoeken op haar site.

haakvrouw

Anouk met haar dochter

Na een beetje rondneuzen zag ik kindermutsen van biologisch katoen. Daar werd ik wel heel blij van! Zelf kan ik namelijk niet echt goed tegen wol en biologisch katoen voelt altijd zo ontzettend lekker zacht. Dus vroeg ik aan Anouk of ze niet voor ons beide een muts kon maken van biologisch katoen. Dit was geen probleem en na wat twijfelen over de kleur van mijn kant ging Anouk aan de slag voor ons.

Voor mezelf had ik er ook nog een sjaal bij besteld aangezien ik het snel koud heb. Binnen een week arriveerde het pakketje. Handmade speciaal voor ons! Mijn zoontje was op slag verliefd en vind de muts zo lekker zacht dat ik hem er af en toe mee zie knuffelen <3

Wil je ook een lekker warme muts? Kijk dan snel op de site van Haakvrouw. Naast mutsen en sjaals vind je er ook nog andere leuke items zoals bijvoorbeeld een kruikenzak, tassen of een vloerkleed. Hieronder nog wat foto’s van de items die ze voor ons heeft gemaakt, (de foto van mij is gemaakt door mijn oudste zoon):

1 2 3

Bewaren

Bewaren

Bewaren

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *