Verslag Strala Yoga kids Event van Nanda Lofvers

Simone Reviews Laat een reactie achter

Op woensdag 16 november mocht ik een les Strala kinderyoga van Nanda Lofvers volgen. Nanda van Minds2Move is een warme en open vrouw die door middel van spel, yoga introduceerde bij de deelnemers van deze middag. Ze heeft voor kinderen een speciale methode ontwikkeld waarin het zien van ieder kind centraal staat. Dit kon ik ook goed merken tijdens deze les, ze nam alle kinderen op hun eigen manier mee. Zelfs mijn oudste, die normaal gesproken niet mee wil doen in een grote groep, deed voorzichtig mee. Je zag aan hem dat hij genoot.

Wat is Strala Yoga?

Strala Yoga is bedacht door Tara Stiles. Het is een soort yoga met flow. Je blijft niet strak staan in de houdingen,maar beweegt op je adem. Zo kom je nog beter in contact met je lichaam. Dit is echt het type yoga dat bij mij past. Nanda Lofvers wil hier in Nederland de eerste Strala Yoga Kids Studio van de wereld openen. (met zegen van Tara Stiles) Deze les was vast een eerste kennismaking en het smaakte naar meer!

Wat deden we tijdens de les?

Met de hele groep gingen we op weg langs vele sprookjes en dieren. We bewogen als kikkers, beren en olifanten, bliezen net als de wolf uit de drie biggetjes: De veertjes vlogen over de vloer, maar de stenen bleven liggen. We werden gekieteld door een spin en de kinderen kropen door de down dog tunnel van de mama’s. We bliezen bubbels in een glaasje water en zaten bovenop een ballon zonder dat hij kapot ging. Kortom de tijd vloog voorbij! Aan het eind van de les mochten alle kinderen nog een mooi zonnetje op hun hand laten tekenen.

Na afloop nog een hapje & drankje

Deze middag was georganiseerd door Claire van Vrijberghe de Coningh van Claire’s mission. Na afloop van de les konden we gezamenlijk nog even een kopje thee drinken of water/limonade voor de kinderen. Vooral de kinderen hadden flinke dorst :) Hieronder een impressie van de les in foto’s.
1 2 3 4 56
Aan het eind kregen we nog een goodiebag mee naar huis. Binnenkort zal ik over een aantal producten mijn mening geven. Zie onderstaande foto welke producten erin zaten: 7

Bewaren

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *