Aankondiging Proefhelden weken

Simone Proefhelden Laat een reactie achter

Follow my blog with Bloglovin

Vanaf morgen organiseer ik samen met een aantal andere bloggers 3 weken lang de proefhelden weken. In deze weken staan de berichten die we plaatsen in het teken van kleine en grote proefhelden. Hierbij net even wat meer informatie van wat je kunt verwachten:

Proefhelden Groep op Facebook

proefhelden-vierkantAllereerst hebben we een besloten groep opgericht waar je alle informatie zal gaan terugvinden. Deze kun je hier vinden: Proefhelden Facebook Groep. Doordat de groep besloten is kun je vrij reageren zonder dat je vrienden alle reacties terugzien in hun tijdlijn, fijn idee toch?

Wat verstaan we onder Proefhelden?

Ieder kind is anders sommigen lusten een heleboel en weer anderen eten het liefst de hele dag door maar één ding. Het belangrijkste om steeds meer te leren eten blijft toch echt het proeven. Kinderen die nieuwe dingen proeven, zijn echt stoere helden. Om dit te bereiken schrijven we elk uit onze eigen ervaringen onze tips. Daarnaast plaatsen we meerdere recepten die onze eigen proefhelden hebben goedgekeurd. Doordat sinterklaas weer in het land is zullen er ook een aantal gezondere sinterklaasrecepten langskomen.

Even voorstellen wie doen er allemaal mee?

profiel-annemiekeAnnemieke:

Ik ben Annemieke en ik heb de droom de wereld een klein beetje beter te maken. ik heb een passie voor voeding en gezondheid en ik hou van mensen, cijfers, teksten en mooie plaatjes. Dat alles combineer ik op Eet het beter.
Op mijn foodblog plaats ik gezonde recepten, reviews en tips voor het hele gezin. Ik woon samen in Ede en ben de trotse moeder van drie zonen: Tygo (8), Ravi (6) en Fedde (1). Naast baan en blog ben ik aan het leren over gezonde voeding voor kinderen. Mijn diploma Natuurvoedingsadviseur heb ik al op zak.
In de komende weken zal ik laten zien wat mijn kids zoal eten, geef ik informatie over hoe je “beter” kunt eten met kinderen en plaats ik uiteraard gezonde recepten, ook in het Sinterklaasthema. Want om mijn droom om de wereld beter te maken begin ik graag bij het begin: bij onze jonge Proefhelden!

eethetbeter.nl | Facebook | Instagram | Twitter | Google+ | Pinterest | LinkedIn | Bloglovin’

saskiaSaskia:

Hallo, ik ben Saskia, 30 jaar, en foodblogger op Blij Suikervrij! Ik ben mama van een peuterzoon van 2 en ik blog al meer dan 3 jaar vol liefde over een suikervrij eetpatroon. Ik onderscheid me van andere suikervrije bloggers door weinig gebruik te maken van alternatieve suikerstropen als agave, honing en kokosbloesemsuiker. Ik werk het liefste met fruit en gedroogd fruit. Alle recepten zijn vrij van geraffineerde suiker, en zodoende zijn ze niet alleen beter voor de bloedsuikerspiegel, maar ook nog eens stukken gezonder! Ik maak graag peuterproof ovenschotels en avondmaaltijden, kindvriendelijke koekjes, maar ook lekkere gebakken havermoutjes en pannenkoeken voor in het weekend. Ik plaats alleen maar die recepten waar wij thuis ook blij van worden! En in de proefhelden weken zal ik vooral blijven doen waar ik goed in ben, maar dan met een bijzondere focus op de kleine eters. Uiteraard zal een suikervrij eetdagboek van mijn peuter niet ontbreken!

Facebook | Instagram | Twitter | YouTube | Pinterest | Bloglovin’

simoneEn laat ik mezelf ook niet vergeten ;) Simone:

Hoi allemaal ik ben Simone. Mama van 3 kinderen Riley 7 jaar, Evi 4 jaar en Toby 2 jaar. Sinds de geboorte van mijn dochter is ons eetpatroon veranderd. Ze bleek namelijk koemelkallergie te hebben. We eten nu zoveel mogelijk puur & onbewerkt. Meestal glutenvrij, geraffineerde suikervrij en zuivelvrij met af en toe een uitzondering :) Op mijn blog Fit en Puur plaats ik dan ook recepten die hieraan voldoen. Omdat het leven met kinderen toch vaak een feestje is staan er ook vele lekkernijen in een net iets betere variant op de site. Wat ik belangrijk vind is dat de basis bestaat uit veel groenten, daarnaast is dan best wat ruimte voor iets speciaals. Hopelijk kan ik jullie komende tijd inspireren om jullie kinderen om te toveren tot echte proefhelden! Je kunt me volgen op:

Facebook | Instagram | Pinterest | Bloglovin | Twitter

Wat kun je op mijn site verwachten?

  • Tips wanneer je begint met het veranderen van je eetpatroon
  • 3 reviews van boeken/cursussen die bij het thema passen
  • Meerdere kidsproof hapjes of maaltijden
  • Meerdere gluten- en zuivelvrije sinterklaasrecepten
  • Eetdagboekjes van mijn kinderen (2 jaar, 4 jaar en 7 jaar)

Kun je nog meer inspiratie gebruiken?

voedzoAlvast nog een extra tip voor snelle beslissers: Morgen (14 november) begint de cursus Aan tafel! Kinderen gezond leren eten van VoedZo! Voor 24,95 krijg je 4 weken lang informatie. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen aan Sharon. Even geen tijd je kan de cursus altijd pauzeren. Meer informatie lees je hier. Binnenkort vertel ik er wat uitgebreider over want ik wil de cursus zelf ook nog volgen! Wil je nog even nadenken in december start er ook weer een groep. Alvast een voorproefje van hoe een cursus van VoedZo werkt? Geef je dan op voor de GRATIS minicursus: Leer je kinderen groenten eten! van VoedZo meer info vind je hier.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *