Aanrader: gratis introductiecursus Energiebalans voor mama’s

Simone Reviews Laat een reactie achter

Vorige week had ik deze cursus al even gedeeld op mijn Facebookpagina, maar vandaag vertel ik er net iets meer over. Ik ken Nanne alweer een behoorlijke tijd. Eerst doordat we beide voor de gezonde mama schreven (inmiddels ondergebracht bij VoedZo) daarna volgden we samen de opleiding tot trainer Hormoonfactor. Zelf ben ik hierna nog verder gaan leren. Nanne heeft al haar kennis en wijsheid inmiddels gebundeld tot een machtig mooie goed leven academie. Hier vind je online trainingen, workshops, blogs, eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een gezond leven.

Vandaag even 1 van de online trainingen in de spotlights: de GRATIS introductiecursus Energiebalans voor mama’s. Deze start aanstaande vrijdag 24 Maart.

Bij de cursus krijg je een prachtig vormgegeven werkboek. Verder staat de cursus vol met hele fijne tips om ervoor te zorgen dat je als mama meer in balans komt. We moeten namelijk als mama al zoveel van onszelf. Je wilt een goeie moeder zijn en daarnaast een liefdevolle partner. Je wilt je werk goed doen en daarnaast ook genoeg tijd besteden aan ontspanning. Je wilt een leuke vriendin zijn die tijd heeft om spontaan dingen te ondernemen en daarnaast wil je er ook genoeg voor je kinderen zijn. Je wilt er goed uitzien en zo gezond mogelijk eten. Kortom een heleboel ballen wil je eigenlijk tegelijk in de lucht houden. Dat is veel en vermoeiend. Maar dat het anders kan laat Nanne met deze cursus zien.

Want je kunt je als moeder echt uitgerust, energiek en goed in balans voelen. En daarvoor hoef je niet hele ingewikkelde dingen te doen, maar het gaat erom dat je je mindset verandert. Dat je prioriteiten leert stellen. En kleine, maar krachtige aanpassingen doet in je dagelijkse leven.

Wil je meer weten over de gratis cursus of je gelijk opgeven klik dan hier!

 

Nanne-Hogeland

Bewaren

Bewaren

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *