Review van 2 soorten fruitsnoep

Simone Reviews Laat een reactie achter

Hier in huis eten we eigenlijk nooit echt snoep, ook al heb ik 3 kinderen (2, 4 en 7 jaar). Helemaal onbekend met snoep zijn ze niet, tijdens verjaardagsfeestjes mogen ze van mij best een beetje meesnoepen zolang ze maar goed naar hun buik blijven luisteren. Nu wil ik als moeder toch ook mijn kinderen weleens verwennen met iets zoets. Gelukkig komen er steeds meer leuke producten op de markt die niet vol met kleurstoffen of gekke toevoegingen zitten. Vandaag deel ik met jullie 2 producten die de kinderen hier in huis wel af en toe krijgen.

Ik zie deze producten wel als een traktatie en hierdoor worden ze ook niet elke dag gegeten. Ik streef ernaar om 3 flinke maaltijden per dag aan te bieden met daarnaast wanneer ze er behoefte aan hebben wat tussendoor. Meestal wat fruit met nootjes, een gekookt eitje of rauwkost met een dipsaus. Maar als afwisseling is het dus fijn om een keer iets aan te bieden wat in de ogen van mijn kinderen geld als snoep. Hieronder lees je waarom ik wel blij word van deze producten:

BEAR fruitrolletjes

bear

Deze BEAR fruitrolletjes zijn gemaakt van fruit en een beetje groente. Er word een soort puree van gemaakt die dun uitgespreid gedroogd word. Hierna kunnen er repen van gesneden worden die opgerold worden tot yoyo’s. Wat ik fijn vind is dat er naast geen toegevoegde suikers ook geen fruitsapconcentraat aan toegevoegd word. Het product bestaat uit puur fruit met een beetje groente.

Wat vond ons testteam ervan?

Voorzichtig werd het rolletje bekeken, opengerold en daarna opgegeten. Na het eerste rolletje vroegen ze gelijk naar de tweede, want ze hadden goed door dat er 2 rolletjes in de verpakking zaten. Verder doen de speciale kaartjes met informatie over verschillende landen het erg goed. De oudste leest ze zelf en de rest vraagt elke keer of ik ze wil voorlezen!

NADA Notting Added

nada

NADA is gevriesdroogd fruit. Bij vriesdrogen wordt vers fruit ingevroren tot ca -40°C en vervolgens in een vacuüm langzaam weer ontdooid. Door het vacuüm gaat het water direct over van ijs naar waterdamp, met als grote voordeel dat de unieke smaak en voedingsstoffen van het fruit behouden blijven. NADA is verkrijgbaar in 3 verschillende smaken. Wederom is deze snack gemaakt van puur fruit.

Wat vond ons testteam ervan?

Ondertussen hebben we alledrie de smaken een keertje geproefd. De kinderen vonden ze allemaal superlekker en baalden dat het zakje leeg was. Het fruit was knapperig en smaakte toch echt precies zoals een appel, perzik of aardbei. Mijn eigen favoriet was toch echt wel de aardbei, deze heb ik dan ook verwerkt in een recept!

Nootvrije Paleo Cruesli met NADA aardbei

Nootvrije Paleo Cruesli met NADA aardbei

Bewaren

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *