Een dag op pad… Juice Monkey

Simone Een dag op pad... Laat een reactie achter

Een tijdje terug  hadden de oudste 2 studiedag. Dit was een ideaal moment om eindelijk eens bij Danielle van Juice Monkey langs te gaan. Danielle ken ik doordat ze samen met mij de opleiding Trainer Hormoonfactor heeft gedaan. Tijdens de opleiding zag ik al af en toe de heerlijke sapjes die ze meenam. Dat wilde ik zelf natuurlijk ook even proeven!

Zo gezegd zo gedaan, tijdens de studiedag ging we met z’n allen op pad. Het was een behoorlijk frisse dag, maar bij Juice Monkey was het lekker warm. Door de mooie open keuken zie je alles wat er gebeurt. Elk drankje word pas na bestellen klaargemaakt. Echt vers van de pers dus! Eventueel kun je je bestelling van te voren doorbellen als je niet wilt wachten.

We bestelden 5 drankjes namelijk:

  • 2 x Active Fibre met appel, avocado en citroen
  • 1 x Super Juice met sinaasappel, peer, citroen en blauwe bessen
  • 1 x Ticket to the Tropics met banaan, appel, ananas en kokosmelk
  • 1 x Spice Bomb met sinaasappel, wortel, citroen, geelwortel, gember en cayennepeper

Alleen voor die namen wil je ze toch al een keer proeven of niet? Mijn eigen monkeys konden er geen genoeg van krijgen en dronken het achter elkaar leeg. Zelfs de wat sterkere smaak van de Spice Bomb vonden ze heerlijk! Op dit moment word er achter de schermen druk getest en geproefd voor een nieuwe kaart. Wanneer die er is zal ik zeker weer een keertje langsgaan!

Wil je ook wel een keer een sapje of smoothie proberen? Je vind Juice Monkey hier: Nassaustraat 22b Bussum. De internetsite is nog niet actief maar je kunt Juice Monkey al wel via Instagram en Facebook volgen!1 2 3 4 5 6 7

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *