Mandarijntjes – traktatie

Simone Traktatie Laat een reactie achter

Vandaag lijkt de rust na het feestweekend eindelijk weer een beetje teruggekeerd. Zo’n verjaardag is altijd heel erg gezellig en we maken dan ook veel lol met elkaar. De dag erna merken we hier in huis altijd dat het toch wel een beetje druk is geweest. De kinderen zijn een beetje hangerig of worden boos om de kleinste dingetjes. Zelf wil ik vaak een heleboel nog doen, maar de energie is op zo’n dag ver te zoeken waardoor ik er ook niet bepaald vrolijk van word. Vanaf nu doe ik het dus iets anders en laat ik de boel de boel voor eventjes. Lekker even bankhangen en extra knuffelen met de kinderen. Dat betekende wel dat deze week de blogs niet voorbereid waren. Maar niet getreurd met wat extra rust in mijn hoofd komen er vaak de meest mooie dingen weer tevoorschijn!

Vandaag deel ik nog even de traktatie die ik voor de leraren had gemaakt. Met een zoon die jarig is vlak voor Halloween jarig is ontkom je er bijna niet aan: pompoenmandarijntjes.

Simpel te maken het enige wat je nodig hebt zijn mandarijnen en een zwarte stift. Leef je uit met gekke gezichtjes en versier daarna een mooie schaal of mand met bijvoorbeeld herfstbladeren en spinnen zoals ik heb gedaan. Zien de mandarijntjes er net wat gezelliger uit, bijna zonde om op te eten.

mandarijntjes 2 mandarijntjes 3 mandarijntjes 4

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *