Klup in Rotterdam

Simone Reviews Laat een reactie achter

Afgelopen donderdag waren we gezellig een dagje naar Rotterdam geweest. Even lekker bijkletsen met Diana van Paleofamilie. En waar kun je dat nou beter doen dan een plek waar je iets lekkers (en gezonds) kunt eten en drinken? Bij deze dus even de tip voor als je in Rotterdam woont of zoals ons een dagje Rotterdam doet.

Eerst zaten ze tijdelijk in een pop-up store in de markthal. Nu (opening was 18 juli) voor het komende half jaar hebben ze een echte winkel met zitplaatsen op de Kareldoornmanstraat 372. Hier vind je dus heerlijke verse sapjes van Sajoer en diverse Bites van Suefoodrotterdam. Daarnaast hebben ze er ook hippe kinderkleding, mooie sieraden en zelfs het interieur is te koop.

Klup

 

Tijdens het kletsen had ik de sap van de week geproefd: bieten, aardbeien en appel. Deze was erg lekker, dus dat word binnenkort zelf thuis namaken. Denk namelijk dat door de zoete smaak deze ook bij de kinderen in de smaak zal vallen. Plus de kleur wauw pretty pink! Diana had het groene sapje de Shrek :) deze was lekker fris. Om te snoepen hadden we een key-lime pie gedeeld. Daarnaast had ik ook nog 4 Bites gekocht om mee naar huis te nemen. Thuis gelijk in de koelkast gedaan en de dag erna hebben we hier met zijn allen heerlijk van genoten. Favoriet bij mij en de jongste 2 was de key lime. De oudste vond alles met chocola lekker en manlief had geen favoriet maar vond ze allemaal ‘goed te doen’ :)

 

Zijn jullie ook zo dol op mooie verpakkingen?

Zijn jullie ook zo dol op mooie verpakkingen?

Klup

Ongeduldig wachten tot ze mogen proeven

Ongeduldig wachten tot ze mogen proeven

Delen door 5 zodat iedereen kan proeven

Delen door 5 zodat iedereen kan proeven

Bewaren

Bewaren

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *