Tips voor drinken anders dan water

Simone Proefhelden, Reviews, Tips Laat een reactie achter

Wanneer we een dagje weggaan neem ik meestal een fles gevuld met water mee. Af en toe nemen we een pakje drinken mee en dat vinden de kinderen altijd iets magisch hebben. Je zou denken dat het door de inhoud komt maar waarschijnlijk is het de combinatie. Zelfde inhoud in een glas gaat altijd minder snel op. Vandaag wat tips over welke pakjes wij wel eens geven aan de kinderen. De pakjes met kleurstoffen en toegevoegde suikers laat ik liever staan, als je water gewend bent zijn alle andere drankjes al zoet genoeg ;)

Cool Bear

Over dit eerste drankje zijn mijn kinderen erg enthousiast! En ik als moeder ben dan weer blij met de ingrediënten :) Houd de site trouwens goed in de gaten, want eind van de week volgt er waarschijnlijk meer over Cool Bear!!cool-bear
Ingrediënten: Water, frambozensap uit vruchtenconcentraat 0,9%, natuurlijk aroma, voedingszuur (citroenzuur), met zoetstoffen uit stevia (reb. a 97%)
Cool Bear Framboos of Cassis/Appel Plus 1,49 voor 3x200ml

Cawston Press

Deze pakjes vinden ze ook allemaal lekker. Het is een fruitdrankje en verkrijgbaar in verschillende smaken. Gemaakt met puur fruitsap gemengd met water.imageIngrediënten
54% geperste appelsap, water, 4% aardbeien puree, 2% frambozen puree, vitamine C
Cawston press drinkpakjes AH 2,03 voor 3 van 200 ml

Be

Dit zijn pakjes kokoswater die geliefd zijn bij de jongste 2. Je kunt ze vinden bij sommige toko’s.kokoswaterIngrediënten: Kokoswater
Be kokoswater verkrijgbaar bij de toko voor 0,75 per stuk

Rebel Kitchen

Als laatst nog pakjes chocomelk zonder zuivel die ik eens in de zoveel tijd bij Puur Mieke bestel. Ze zijn zuivel en lactose-vrij en bevatten absoluut geen additieven en geen bewaarmiddelen. Rebel Kitchen drankjes zijn gemaakt met een basis van kokosmelk gemengd met zuiver bronwater uit Somerset. Ook verkrijgbaar in: Orange Choc en Banana.imageIngrediënten:
Water, Coconut Milk (11%), Date Nectar, Cacao (2%)
Rebel kitchen choco mylk 1,29 per 200 ml

Voor als je alle opties in de winkel geen goed idee vind vanwege de ingrediënten of simpelweg omdat het wel veel verpakking is voor een klein beetje drinken dan kun je ook voor herbruikbare pakjes gaan! Deze kun je keer op keer vullen met een drank naar keuze. Je koopt ze bijvoorbeeld online hier voor 11,95.Drink in a box

Kenmerken herbruikbaar drinkpakje

– 100% Lekvrij, afsluitbaar klepje en rietje
– Herbruikbaar
– Vrijwel onverwoestbaar materiaal Tritan
– Drukknop / makkelijk te openen
– Vaatwasser bestendig en makkelijk schoon te maken
– Inhoud: 240ml
– Gewicht: 85 gram
– Maat: (LxBxH) 7 cm x 4,4 cm x 13,3 cm
– Roestvrijstalen scharnieren
– 100% siliconen rand & tuit
– Polypropyleen rietje
– BPA vrij en Phthalates-vrij

Disclaimer voor het schrijven over deze producten word ik niet betaald. Ik heb ze zelf uitgekozen, omdat ik dit de beste keuzes vind. Het gaat dus om mijn mening en daar kun jij best anders over denken! Wanneer je de behoefte voelt om jou mening te delen doe dat dan met respect!!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *