meeneemlunch + verslag lesdag 9 en examen! (deel 5)

Simone Persoonlijk Laat een reactie achter

Ondertussen is het alweer even geleden dat ik examen voor de opleiding tot trainer hormoonfactor heb gedaan. Bij deze nog even het verslag van de laatste dagen! Inmiddels kan ik er wel bij vertellen dat ik geslaagd ben :)

Lesdag 9 werd besteed aan een herhaling/samenvatting van de belangrijkste punten die we allemaal hebben geleerd. We kregen les van Astrid te Winkel en ze heeft echt een bijzondere gave, want zo nerveus als we allemaal binnenkwamen aan het eind van de dag waren we een stuk zekerder over onze kennis. Natuurlijk is en blijft een examen spannend doordat het een moment opname is en je door de druk ineens dingen vergeet die je eigenlijk wel weet. Voor deze dag had ik een lekker tussendoortje meegenomen namelijk de bumblebee bomb van paleo-store.

snack lesdag 9

Lunch Lesdag 9

  • 2 eieren
  • aardbeien uit eigen tuin
  • komkommer
  • postelein
  • sperziebonen
  • 1 hele avocado
  • mayonaise met wat tonijn als dressing (niet op de foto)

lunch lesdag 9Dit keer had ik besloten om een nachtje te logeren in een hotel in de buurt. Zo kon ik uitgerust aan het examen beginnen. Samen met 3 andere mede-studenten zijn we in de avond uit eten geweest bij Brocante . Als amuse kregen we rauwe tartaar met gesnipperde ui erdoor. Vooraf had ik een carpaccio met olijven en rucola genomen zonder dressing en kaas. Hiervoor in de plaats hadden ze een beetje olijfolie en rauwe rode ui gedaan, erg lekker! Als hoofd koos ik voor eendenborst met pompoen en sinaasappel. Het dessert heb ik later in het hotel gegeten: heerlijke paleo koekjes. Na een nachtje in alle rust (zonder kinderen die je wakker kunnen maken) werd ik zowaar pas wakker door de wekker. Optimaal gebruik gemaakt van mijn nachtje buiten de deur of niet? Als ontbijt koos ik ei, bacon, banaan, pistachenoten, komkommer, tomaat en wat fruitsalade.

examencollageIn de ochtend hadden we de open vragen hier hadden we 2 uur de tijd voor. Hierna konden we even ontspannen voor zover dat lukte en ondertussen wat lunchen. Doordat ik niet veel honger had bestond mijn lunch uit:

Lunch examendag

  • een lijnzaad-cracker van biobites
  • tomaatjes
  • bakje noten en gepelde chufa’s

lunch examendagNa de lunch kregen we de meerkeuze vragen. Nadat iedereen klaar was zijn we nog even met bijna de hele groep op de foto geweest (zie collagefoto), daarnaast ben ik zelf ook nog samen met Ralph Moorman op de foto geweest.Samen met Ralph

Bewaren

Bewaren

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *