Water met smaakje

Simone Recepten Laat een reactie achter

bloedsinaasappelwater

bloedsinaasappelwater

 

We zijn hier thuis dol op water met uitgeperste citroen. Vooral in de zomer is dit een heerlijk verfrissend drankje. Nu waren we altijd erg aan het knoeien met de pers die we in huis hebben. Dus toen ik op internet dit grappige apparaatje tegenkwam moest ik gewoon bestellen en uitproberen! Je draait het als het ware in een citroen (of sinaasappel, limoen etc.) en tada je

grappig apparaatje

grappig apparaatje

schenkt het sap er zo uit. Het apparaatje neemt weinig ruimte in beslag en wat ik zelf het grootste voordeel vind op deze manier krijg ik meer sap uit 1 citroen. Minder knoeien, weinig ruimte innemen en meer sap: Win-win-win voor mij! Helaas bestaat de website waar ik hem vandaan heb niet meer, maar na wat zoeken vond ik hem met Google. De naam van dit apparaatje is namelijk citroen uitgieter! Nu je de naam weet is het moeilijk om diverse websites te vinden die hem verkopen.

Vandaag deel ik een ander water met smaakje recept wat hier in huis graag gedronken wordt. Je kunt het eigenlijk geen recept meer noemen, maar vooruit hier volgt het:watermet smaakje

sap van bloedsinaasappel

sap van bloedsinaasappel

Benodigdheden:

2 bloedsinaasappels
1 liter water

Bereidingswijze:

Pers de bloedsinaasappels uit of gebruik net als mij een citroensap uitgieter. Voeg daarna het water toe even schudden en klaar!

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *