frosting

Zuivelvrije frosting (paleo)

Simone Basisrecept, Recepten Laat een reactie achter

Een tijd terug deelde ik al een frosting die alleen gezoet was met banaan. Vandaag nog even een basisvariant. Je kunt hem zoeten met een zoetmiddel wat je zelf fijn vind. Denk bijvoorbeeld aan honing, ahornsiroop of voor een keertje met poedersuiker. Weet je niet zo goed wat palm shortening is dan kun je dat hier lezen.

Ingrediënten

100 gram palm shortening
50 ml of 50 gram zoetmiddel naar keuze
optioneel 1 tl vanille

Bereidingswijze

Mix met een mixer de palm shortening tot het romig word en er geen harde stukjes inzitten. Voeg het zoetmiddel naar keuze en de vanillepoeder toe en meng alles met de mixer nog even goed door elkaar. Vul een spuitzak met de frosting en laat het in de koelkast een half uurtje opstijven. Nu kun je de frosting gebruiken waarvoor je wilt.frosting

Delen is lief:
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Pinterest
INSTAGRAM

bekijk ook

uitgelicht formaat uitgelichte foto uitgelicht formaat uitgelicht formaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *