Food Blog Swap: Pasta met kip, champignons en knoflook

Simone Food blog swap, Recepten 2 Reacties

Deze maand doe ik voor het eerst mee met de food blog swap. Deze heeft hetzelfde principe als de receptenruil. Je krijgt een blog toegewezen en zoekt daar een recept uit wat je namaakt, met eventueel met aanpassingen. Ik kreeg de blog out mijn keuken van Esther Out toegewezen. Na wat rond zoeken ben ik voor deze pasta gegaan. Wel heb ik hem wat aangepast zodat we hem zonder buikpijn konden eten. Zie hieronder mijn versie:

Ingrediënten

300 gram glutenvrije pasta
1 el kokosolie
400 gram kippendijfilet (in stukjes gesneden)
400 gram champignons
200 ml amandelroom
Provençaalse kruiden
3 teentjes knoflook (in stukjes)

Bereidingswijze

Kook de pasta volgens de verpakking tot deze gaar is. Verwarm een hapjespan en smelt hier de kokosolie in. Bak de kip tot deze gaar is en voeg daarna de champignons en knoflook toe. Laat bakken tot deze ook gaar zijn en voeg nu de amandelroom toe. Als de saus warm is kun je de kruiden erover heen strooien. Schep op elk bord een beetje pasta en verdeel hier de kip met champignons over. Eet smakelijk!

1 2

bekijk ook

Comments 2

    1. Post
      Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *