Aanrader: VoedZo lente challenge

Simone Reviews Laat een reactie achter

In deze week waarin ik aandacht geef aan vrouwen kan een hele grote inspiratiebron voor mij niet ontbreken. Sharon Numan eigenaresse van VoedZo, is een echte powermama voor mij. Ze woont nu tijdelijk aan de andere kant van de wereld waar het leven toch net iets anders is. Ze is hoogzwanger (of inmiddels net bevallen) van haar derde en daarnaast nog steeds druk bezig met hele gave projecten. 1 ervan wil ik vandaag even met jullie delen: de VoedZo lente challenge.

Even geleden zag ik deze namelijk voorbij komen op Facebook. Met die mooie kersenbloesem erbij <3 Nieuwsgierig bekeek ik wat de cursus inhoud en wauw Sharon bied weer iets heel moois aan! Je ontvangt namelijk dagmenu’s voor 21 dagen. De dagmenu’s zijn gebaseerd op echt eten. Wel word er gebruik gemaakt van vlees/vis, eieren, zuivel en granen. Wil of kun je 1 van deze producten niet eten zul je een kleine aanpassing moeten doen. Erg fijn is dat je 3 weken lang niet hoeft na te denken wat er op tafel komt, terwijl je wel weet dat je gevarieerd eet.

Sharon kennende hoef je geen gekke ingrediënten in huis te halen en zul je niet de hele dag in de keuken doorbrengen. Net als mij houd Sharon van simpel en snel, maar wel gezond en lekker :)

Wil je meer weten over de gratis VoedZo lente challenge of je gelijk aanmelden? Klik dan hier.SharonSharon profiel

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *