3

Vlinder traktatie

Simone Recepten, Traktatie Laat een reactie achter

Superhelden Komkommers

Superhelden Komkommers

Alweer een maand geleden was mijn dochter jarig. Ze werd 5 jaar. Samen gingen we op zoek naar een leuke traktatie. Zoals jullie misschien herinneren had ik met de verjaardag van mijn zoon superhelden komkommers gemaakt. Met dat idee in mijn hoofd hebben we er deze variant van gemaakt. Makkelijk te maken en ze vallen in de smaak bij de kinderen. De vlinders vlogen nog dagen rond op de vingers van de kinderen.

 

Voor de meesters en juffen had ik bakjes gevuld met tomaatjes en basilicum, weer eens wat anders of niet?13
4

Bewaren

Bewaren

Delen is lief:
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Pinterest
INSTAGRAM

bekijk ook

superhelden-komkommers komkommerbootjes marsepeinpops blauwe-bessen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *