Handgemaakte biologische kleding

Simone Persoonlijk, Reviews Laat een reactie achter

Ik ben zelf helemaal dol op kleding van biologische stoffen. Deze zijn heerlijk zacht en daardoor hebben de gevoelige huidjes van mijn kinderen geen last van ruwe plekken. Verder hou ik erg van kleding die uniek is. Wanneer je kleding in de winkel koopt heb je vaak kans dat schoolvriendjes hetzelfde aanhebben. Dit kan nog wel eens lastig zijn bij gym ;)

Hoe blij was ik dan ook dat ik erachter kwam dat een moeder van de peuterspeelzaal zelf kleding maakt en dit ook af en toe voor anderen doet! Samen zochten we hele mooie stofjes uit en daarna heb ik haar de vrije hand gegeven. De jongens kregen beide 2 shirts en mijn meisje 2 rokjes en 4 leggings. Hieronder zie je hoe mooi ze bij elkaar matchen in dezelfde outfit! Echt zo schattig of niet?

Ben je benieuwd of Moira ook voor jou iets moois kan maken? Kijk dan even op de
Facebook pagina van Moira.

1

Stofje met bakkers, taartjes en bakkersspullen erop

2

Stofje met thema Peter Pan: Never Grow Old..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *